Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #586958   amigooo
 02 Rgs 2014 08:08
Ar imanoma sutvarkyti bridkelnes? Leidzia per neoprenine kojine. Truputi iplysus. Kaip tvarkyti?
 #587236   Cekasss
 03 Rgs 2014 20:10
Yra geru kliju specialiai nardymo kostiumam klijuot nardymo pardese yra pylna
 #587307   Tironas
 04 Rgs 2014 08:08
Cekasss rašė:Yra geru kliju specialiai nardymo kostiumam klijuot nardymo pardese yra pylna

O kaip jie vadinasi? ar ne aquasure kartais? pYlna :)
 #587311   SauliusM
 04 Rgs 2014 08:24
jus geriau sakykit, ka man su Vision Kura brydkelnem daryt? jau ismest ar dar yra galimybe kokia reanimuot, nes po 2 sezonu pradejo "rasot" is vidaus. Ta prasme konkrecios skyles kaip ir nera, bet po truputi dreksta kiaurai.
 #587670   gintars
 07 Rgs 2014 14:07
Tironas rašė:
Cekasss rašė:Yra geru kliju specialiai nardymo kostiumam klijuot nardymo pardese yra pylna

O kaip jie vadinasi? ar ne aquasure kartais? pYlna :)
Nesuprantu kam daryti reklama prekei kurios negalima nusipirkti eilineje salmo parduotuveje. Kauno jonavos gatves salmolitoje praita savaite paprasius aquasure pasake kad neturi. I klausima kada atsives negalejo atsakyti, sake kad neveza, galejo pasiulyti tik kaskokio analogo lenkisku kliju maza kieki, didesnio vietoj irgi neturejo, paklaustas ar geresni uz aquasure pasake kad pigesni tik dziusta ilgiau o laiko panasiai, tai cia vadinas, kad neuzilgo pradesi tuos kitus klijus girti.
Beje uzsukus i nardymo parde, be problemu pasiule klijus neoprenam, ir dar pakonsultavo kurie geriau tiktu ir kaip klijuot, ir tai tikrai ne aquasure buvo...
 #587702   Arturijus
 07 Rgs 2014 20:36
Parekomendukite, pigios patvarios bridkelnes (iki 500 lt)... reikalingos daug eiti krantu kartais ilipti i vandieni pabraidyti, istraukti voblika ir zuve... del kviepavimo pofig... aisku nesiulykite guminiu jie geri,bet sunkus padlos toli nepaeisi, reik kazko panasaus i OZK tik su patogesniais batais... nes nu netikiu as tais goretexais ir visom kitoms bla bla bla plius nenoriu moketi uz reklama ir bbzn koki sukta versla. Gal kas ka naudoja tokio pigaus ir patikimo???
 #587703   DainiusM
 07 Rgs 2014 20:41
Arturijus rašė:nu netikiu as tais goretexais ir visom kitoms bla bla bla plius nenoriu moketi uz reklama ir bbzn koki sukta versla.
ui nigaliuuuu ;;yel :-D :-D :-D jo su tuo suktu verslu vienos bedos... ane Tironai? sukto verslo atstove... :[anuol
 #587717   Arturijus
 07 Rgs 2014 21:34
Ne tik, dabar naujas tikejimu bumas - Akcijos ir nuolaidos, dauguma lietuviu tiki nauju dievu- AKCIJA arba SALE... visi zino, kad apip...onas bet vis tiek vedasi ir kunigai cia deja sone ruko.
 #587730   vava
 08 Rgs 2014 06:55
Arturijus rašė:Parekomendukite, pigios patvarios bridkelnes (iki 500 lt)... reikalingos daug eiti krantu kartais ilipti i vandieni pabraidyti, istraukti voblika ir zuve... del kviepavimo pofig... aisku nesiulykite guminiu jie geri,bet sunkus padlos toli nepaeisi, reik kazko panasaus i OZK tik su patogesniais batais... nes nu netikiu as tais goretexais ir visom kitoms bla bla bla plius nenoriu moketi uz reklama ir bbzn koki sukta versla. Gal kas ka naudoja tokio pigaus ir patikimo???
pabandyk cia uzklaust. viewtopic.php?f=104&t=8484
maciau, kad pries kelias dienas turejo pardavime skirtingu dydziu. Kazkas apie 350lt
 #587732   Daugirdas
 08 Rgs 2014 07:48
Turiu Norfinus:
Paveikslėlis
Pakankamai patogūs, ale kažkiek kvėpuoja, lengvi. Pirkti kaip variantas, kurį negaila "drožti" po visokius šabakštynus. O bet tačiau po ~15 žvejybų pradėjo leisti iškarto pro abiejų batų ir kelnių sujungimus. Apie šį reikalą žinojau, tad buvo tik laiko klausimas. Kaip sakoma galvojau "a vdruk" neleis :) Pereisiu abu sujungimus klijais ir žiūrėsiu kiek toliau laikys. Pagal kainą gal ir nieko variantas. Bet jei kažkas sugalvos pirkti tai klijais pereiti siūles iš karto rekomenduoju :)
 #587736   SauliusM
 08 Rgs 2014 08:21
Arturijus rašė:...dauguma lietuviu tiki nauju dievu- AKCIJA arba SALE... .
ir kaip idiotai prisiperka daiktu, kuriu jiem nafig nereik...
 #587738   Tironas
 08 Rgs 2014 08:35
Arturijus rašė:Parekomendukite, pigios patvarios bridkelnes (iki 500 lt)... reikalingos daug eiti krantu kartais ilipti i vandieni pabraidyti, istraukti voblika ir zuve... del kviepavimo pofig... aisku nesiulykite guminiu jie geri,bet sunkus padlos toli nepaeisi, reik kazko panasaus i OZK tik su patogesniais batais... nes nu netikiu as tais goretexais ir visom kitoms bla bla bla plius nenoriu moketi uz reklama ir bbzn koki sukta versla. Gal kas ka naudoja tokio pigaus ir patikimo???

na tai galiu pasakyti kad tavo svajonei vargu ar lemta issipyldyti.
uz 500lt gali nusipirkti kazka padoraus, bet tavo "daug eiti krantu" viska sugadina. TOkiam atvejui reikia maximaliai stipriu ir storu medziagu. Ir tokios be akciju kainuoja mazdaug 1000-1700lt.

galbut galima rizikuoti imti pigesnes 4/5 sluoksniu Vision IKON. Bet tas daug vaiksciosiu mane neramina. Kiek yra daug?
Ir dar, reik nepamirsti kad prie ju eina batai. Jei kalba apie DAUG VAIKSIOSIU, tai su piogiausiais niekaip neprasisuksi. reikes kloti ne maziau 500-700lt
 #587833   Arturijus
 08 Rgs 2014 20:15
Sauliau, turejau kazkada panasaus senai... pirkau gariunuose, nebuvo su jais nei sunku, nei as vyriau savo sultyse, nei ka- vienas sudas atlaike viena zvejyba sutrukinejo visas klynas. Tironai, zvejoju labai daznai nuejinu 6-10 km. jeigu imti paskutini menesi tai mazadug puse jo buvau su spiningu. Siap turiu as tokias bridkelnes kitaiskas PRO LINE, stora guma, patvarus bet sunkus kaip padlos, be to jos man kaip tik, tai kazka silciau po apacia uzsideti kalbos nera... va ir ieskau.
 #587836   Slovak
 08 Rgs 2014 20:23
Arturijus rašė: Siap turiu as tokias bridkelnes kitaiskas PRO LINE, stora guma, patvarus bet sunkus kaip padlos
Bet kaip riebalus degina :lol:
Pats su guminiais vaikstau, bo kai tenka nuvaziuoti i nauja vieta ir nezinai per ka reikes gristi prie masinos, tai gaila darosi pakloti litus uz kvepuojancius. Ypac kai paskaitai, kad ir sezono neatlaiko kai kam.
 #587839   Arturijus
 08 Rgs 2014 20:39
Va tame ir esme-daznaiusiai zvejoju kitoje vietoje... pvz sendien pora bebru urvu plius atsiriemiau i saka, neskaitant smulkiu sakleiu pakeliu ir t.t. tai apie plonites kviepuojancias uz 1500 net baisu pagalvoti. Vai ir klausiu pigiu patvariu, na ir lengvesniu uz guma...
 #587846   SauliusM
 08 Rgs 2014 20:57
taigi tau rasiau jau, kad PVC. ko tu dar nori? tas pats nekvepuojantis (bet ir nepraduriamas) gaidys kaip guma, tik lengvesnes ir nesupus slapias susuktas i kampa numetus.
 #587866   Arturijus
 09 Rgs 2014 06:27
Sauliau,jei tas tavo pasiulytas PVC nesutrukines kaip man per viena zvejyba toks variantas man tinka, Daugirdai pats parasei, kad uzteko tik 15 zvejybu... po to pradejo leisti, tad nekas.
 #587868   Daugirdas
 09 Rgs 2014 07:07
Arturijus rašė:Sauliau,jei tas tavo pasiulytas PVC nesutrukines kaip man per viena zvejyba toks variantas man tinka, Daugirdai pats parasei, kad uzteko tik 15 zvejybu... po to pradejo leisti, tad nekas.
Pradėjo leisti per lengvai sutvarkomą vietą (apie kurią buvau vieno kolegos, kuris turi analogiškas įspėtas). Po siūlių (tarp batų ir kelnių) "perėjimo" su aquasure -vualia ;-var-var. Tokių pačių reiklaų būna ir su PVC...
 #587966   Fantastas
 09 Rgs 2014 17:57
Domintu ir mane tvirtesnes neoprenines uz kokius 300lt. kad rudeni salta nebutu. O kas liecia pvc tai berh pradejo leisti jau antroj zvejyboj ir taip tesiasi, tai ties klynu tai ties keliais tai ties botais vis uztepu kliju ir vel ramu. Pliusas kad lengvos ir naudojant vasara labai nesuerzina kai prakiursta kur zvejyboje. O maza skylute randu tik isvertes bridkelnes ir pripyles vandens :)
 #587983   Symphonia
 09 Rgs 2014 18:59
Fantastas rašė:Domintu ir mane tvirtesnes neoprenines uz kokius 300lt. kad rudeni salta nebutu. O kas liecia pvc tai berh pradejo leisti jau antroj zvejyboj ir taip tesiasi, tai ties klynu tai ties keliais tai ties botais vis uztepu kliju ir vel ramu. Pliusas kad lengvos ir naudojant vasara labai nesuerzina kai prakiursta kur zvejyboje. O maza skylute randu tik isvertes bridkelnes ir pripyles vandens :)
http://parduotuve.spiningavimas.lt/brai ... -behr.html

čia gal šios? :D nes ir apie šitas masčiau..
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė