FBE rašė:Larus valčių siunta jau Vilniuje
Ach, taip

TRINKIT, ir kuo greičiau. Dar kas perskaitys

FBE rašė:Larus valčių siunta jau Vilniuje
Ziauriai gerai atrodo sis zodiac... iskart draugiskas pavydas paemeFBE rašė:Šios dienos darbeliai
Skaičiau kažkokiam žvejybos žurnale, kad aliuminis labiau įkaista, labiau traukia šaltį... Kad plaukiant su galingesniu varikliu, per laiką išlinksta... Pliusai-nebijo drėgmės. tiek pamenu. Bet tegul kalba praktikai :D. (pas mane medinis, tai apsidaužė dažai kažkiek. Teplioju, kai pamatau)Lokys rašė:paprotinkit dėl valties dugno aliuminis ar medis.
kas geriau ir kodėl?
turiu aliumini, kolega medini, skirtumas tas, kad pas ji lengvesnis, o pats privalumu pas save neizvelgiu. vistiek uzsikloju dirbtine zoleLokys rašė:paprotinkit dėl valties dugno aliuminis ar medis.
kas geriau ir kodėl?
Mano pastebėjimais faneriniai dugnai iš Latvijos ir Ukrainos tarnauja ilgiau nei pagaminti KLRLokys rašė:pagal pasisakymus gaunasi valties medinis dugnas geriau (5:2).
maloniau kojom (karšta, šalta)
lengvesnis
pigiau
mažiau barška
lengviau su remontu (pigiau, paprasčiau)
geras aliuminis gal ilgiau laikytų(?) ir nebijo drėgmės.
buvau įsitikinęs dėl aliuminio pliusų.
![]()
Ačiū
mūsų krašte daro http://www.kaukas.euSatanKlaus rašė:Sveiki, gal kas gali parekomenduoti normalų tentą PVC valčiai 3,9 m kad transportuojant neprilytų ir nepridulkėtų?
Ačiū![]()
Geras pastebėjimas. Na dar pastebėjau, skirtumą tarp rimtesnių gamintojų(Suzuki,Honda ir pan) aliuminio grindų ir visų likusių, tai pas anas aliumas pats iš esmės aukštesnės kokybės, sekcijos masyvesnės ir sunkesnės.FBE rašė:Mano pastebėjimais faneriniai dugnai iš Latvijos ir Ukrainos tarnauja ilgiau nei pagaminti KLR
kur yra pirkti tokiu kedziu? Ziauriai gerai atrodo, manau ir patogu labai turetu butiFBE rašė:Šios dienos darbeliai
Mano Bombardo aliumo dugno skydai vos ne dvigubai storesni už visokių kinietiškų. Ir sunkesni, žinomaramkis rašė:Geras pastebėjimas. Na dar pastebėjau, skirtumą tarp rimtesnių gamintojų(Suzuki,Honda ir pan) aliuminio grindų ir visų likusių, tai pas anas aliumas pats iš esmės aukštesnės kokybės, sekcijos masyvesnės ir sunkesnės.FBE rašė:Mano pastebėjimais faneriniai dugnai iš Latvijos ir Ukrainos tarnauja ilgiau nei pagaminti KLR
Konkrečiai ta kėdė perkelta iš katerio. Šiaip sukamų kėdžių yra Valtinėje, Autovegoje, Laivo sandėlyje, Horo mechanikoje. Vienos prastos, kitos brangios, bet jei labai reikia galima pirkti bet kuriąemsas rašė:kur yra pirkti tokiu kedziu? Ziauriai gerai atrodo, manau ir patogu labai turetu butiFBE rašė:Šios dienos darbeliai
ramkis rašė:Geras pastebėjimas. Na dar pastebėjau, skirtumą tarp rimtesnių gamintojų(Suzuki,Honda ir pan) aliuminio grindų ir visų likusių, tai pas anas aliumas pats iš esmės aukštesnės kokybės, sekcijos masyvesnės ir sunkesnės.FBE rašė:Mano pastebėjimais faneriniai dugnai iš Latvijos ir Ukrainos tarnauja ilgiau nei pagaminti KLR
Nu tu tai juk žinai kodėlFBE rašė:Suzumar, HonWay, Quicksilver, Meluga, Runos, Stingray, NordBoat, ...- iš tos pačios gamyklos. O surinkimo kokybė ir net audiniai skiriasi
Pirmieji trys taip pat būna nuodėmingi... Dėl dar kitų priežasčiųramkis rašė:Nu tu tai juk žinai kodėlFBE rašė:Suzumar, HonWay, Quicksilver, Meluga, Runos, Stingray, NordBoat, ...- iš tos pačios gamyklos. O surinkimo kokybė ir net audiniai skiriasiAtmetus pirmus 3, visi kiti tam turi savų priežasčių
Na "мир не без уродов".FBE rašė:Pirmieji trys taip pat būna nuodėmingi... Dėl dar kitų priežasčiųramkis rašė:Nu tu tai juk žinai kodėlFBE rašė:Suzumar, HonWay, Quicksilver, Meluga, Runos, Stingray, NordBoat, ...- iš tos pačios gamyklos. O surinkimo kokybė ir net audiniai skiriasiAtmetus pirmus 3, visi kiti tam turi savų priežasčių
Išvada visiškai neteisinga. Yra. Aišku ir pas rimtus gamintojus pasitaiko bėdelių,o pas mažiau rimtus ir ledinių papuola. Taip,kad...Pioneer rašė:Išvada nėr gerų valčių,visos su gamykliniais trūkumais. :D arba mum mirtingiems neiperkamos :D
Kaip pirštu į ... akįramkis rašė:Išvada visiškai neteisinga. Yra. Aišku ir pas rimtus gamintojus pasitaiko bėdelių,o pas mažiau rimtus ir ledinių papuola. Taip,kad...Pioneer rašė:Išvada nėr gerų valčių,visos su gamykliniais trūkumais. :D arba mum mirtingiems neiperkamos :D