Tai, MikuMaku, "ekspertų" žodžiai kaip žirniai į sienąMikuMaku rašė:Ai, blyn, neiskentejau:) turiu jau meluga 320ryt meginsiu , kaip plaukia:)

Ok, rytoj plauk- kam tie tikrinimai naujų valčių. Manau, kad greitai pasimatysim

Tai, MikuMaku, "ekspertų" žodžiai kaip žirniai į sienąMikuMaku rašė:Ai, blyn, neiskentejau:) turiu jau meluga 320ryt meginsiu , kaip plaukia:)
MikuMaku rašė:Pirmi ispudziai:
O suoliukus kada deti ? Nes prisipuciau ir nebegaliu uzmauti... Jauciu kai dugna sudedi tada ir uzdeti suoliukus...
Kazkaip nepatiko dugno sujungimai ( medinis pas mane) smailus ziauriai galai, bet atsargiai dedant gal nepradursiu:)
Pompa plastmasine. Iki kieto priputimo baisu pusti , kad nesuluztu:)
Geras požiūrisauriux rašė:maziau bijok pusk ir viskas aisku nesokinek kaip arklys tai laikys ji o jei ne tam yra garantiniai nes jei lauksi kol jis praeis tai tada ir sulus![]()
MikuMaku rašė:Su visa pagarba FBE, tikiu, kad yra gersniu pvc valciu nei meluga. Toks jau esu, kai reikia tai cia ir dabar:) bet man kai tik ankstyva pavasari ir velyva rudeni paspiningaut megstu, manau 5000 lt ikist i gera gumeske - neverta ( bent jau as taip manau). Realiai gaunasi kokiu 20 isplaukimu.
Istikruju tsi pas tamsta norejau uzsukti trumpai konsultacijai pries perkant, bet pravaziuojant maciau , kad uzsiemes, tai ir nestabtelejau:) Jei nieko pries tai uzsuksiu siaip kokia diena paklaust kaip reiketu patobulinti:)
Beje, pasiplaukiojau siandien visai smagiai. Pute toks vejas, kad perpute kiaurai ir dar nieko nepagavau:)
P.S. KAi is pardes pasiemuau tai i bagazine tilpo laisvai ir dar vietos buvo. Sian po zvejybos niekaip neikisau, tsi teko i salona grust:))))
Nieko,kelis kartus netilps i bagazine,veliau tikrai tilps ir surinkimo ir isrinkimo laikas sumazesMikuMaku rašė:Su visa pagarba FBE, tikiu, kad yra gersniu pvc valciu nei meluga. Toks jau esu, kai reikia tai cia ir dabar:) bet man kai tik ankstyva pavasari ir velyva rudeni paspiningaut megstu, manau 5000 lt ikist i gera gumeske - neverta ( bent jau as taip manau). Realiai gaunasi kokiu 20 isplaukimu.
Istikruju tsi pas tamsta norejau uzsukti trumpai konsultacijai pries perkant, bet pravaziuojant maciau , kad uzsiemes, tai ir nestabtelejau:) Jei nieko pries tai uzsuksiu siaip kokia diena paklaust kaip reiketu patobulinti:)
Beje, pasiplaukiojau siandien visai smagiai. Pute toks vejas, kad perpute kiaurai ir dar nieko nepagavau:)
P.S. KAi is pardes pasiemuau tai i bagazine tilpo laisvai ir dar vietos buvo. Sian po zvejybos niekaip neikisau, tsi teko i salona grust:))))
Kai atvažiuosi, pamokysiu kaip tampriau supakuotiMikuMaku rašė:Dekui, pasuksiu.
Del lankstymo: jauciu biskeli patingejau kulturingiau lankstyti tai taip ir gavosi:)
PVC valtį supakuotą ar pripūstą gali laikyti nešildomoje patalpoje per visą žiemą. Tik turi užtikrinti, kad nei graužikai, nei uošvė su šakėmis neateitųAgis rašė:PVC valties pradinuko klausimuks:
Žiemai valtį parnešti į trobą, ar ir nešildomame garaže išgyvens sulankstyta
Jei ruošiesi su žmona pyktis, garažo raktus reikia turėti su savimMikuMaku rašė:Nuo grauziku kazkoks purskalas ar tepalas berods yra, su uosviene taip pat susitart galima graziuoju, bet kai zmonai garaze pradeda trukdyti valtis i tolimiausia kampa pastatyta - tada jau tik melstis belieka:)))
P.S. Maciau pries kelis metus zirmunuose neiprasta vaizdeli, kai bomzai prie konteineriu gal 15 kotu su ritem, valais apziurinejo:)))) kai vyras gryzo namo ir pamate , kad kotu nera, jauciu gerAs vaizdelis buvo....
Čia ir be pykčių aš aplamai nesuprantu, kam žmonai raktai nuo garažoAgis rašė:[quote="FBEJei ruošiesi su žmona pyktis, garažo raktus reikia turėti su savim
tokias mares turim prie nuoses,o kodiel nepaburiot,aisku nuo to nukenties zvejyba,bet bus linksmarusla02 rašė:Nu bet tu Mariau ir netingi, galvot ir konstruot:)).