Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #594634   minBOAT
 21 Spa 2014 21:07
MikuMaku rašė:Ai, blyn, neiskentejau:) turiu jau meluga 320 :) ryt meginsiu , kaip plaukia:)
Tai, MikuMaku, "ekspertų" žodžiai kaip žirniai į sieną :grin: ?
Ok, rytoj plauk- kam tie tikrinimai naujų valčių. Manau, kad greitai pasimatysim :e:e :lol:
 #594635   minBOAT
 21 Spa 2014 21:09
MikuMaku rašė:Pirmi ispudziai:
O suoliukus kada deti ? Nes prisipuciau ir nebegaliu uzmauti... Jauciu kai dugna sudedi tada ir uzdeti suoliukus...
Kazkaip nepatiko dugno sujungimai ( medinis pas mane) smailus ziauriai galai, bet atsargiai dedant gal nepradursiu:)
Pompa plastmasine. Iki kieto priputimo baisu pusti , kad nesuluztu:)
:shock: :shock: :shock: Įtariu, kad tamsta pirmą kartą su PVC valtimi :) ? Kaip atrodo, kam reikalingas manometras?
 #594636   minBOAT
 21 Spa 2014 21:10
auriux rašė:maziau bijok pusk ir viskas aisku nesokinek kaip arklys tai laikys ji o jei ne tam yra garantiniai nes jei lauksi kol jis praeis tai tada ir sulus :-D :-D
Geras požiūris :lol:
 #594776   MikuMaku
 22 Spa 2014 20:30
Su visa pagarba FBE, tikiu, kad yra gersniu pvc valciu nei meluga. Toks jau esu, kai reikia tai cia ir dabar:) bet man kai tik ankstyva pavasari ir velyva rudeni paspiningaut megstu, manau 5000 lt ikist i gera gumeske - neverta ( bent jau as taip manau). Realiai gaunasi kokiu 20 isplaukimu.
Istikruju tsi pas tamsta norejau uzsukti trumpai konsultacijai pries perkant, bet pravaziuojant maciau , kad uzsiemes, tai ir nestabtelejau:) Jei nieko pries tai uzsuksiu siaip kokia diena paklaust kaip reiketu patobulinti:)
Beje, pasiplaukiojau siandien visai smagiai. Pute toks vejas, kad perpute kiaurai ir dar nieko nepagavau:)
P.S. KAi is pardes pasiemuau tai i bagazine tilpo laisvai ir dar vietos buvo. Sian po zvejybos niekaip neikisau, tsi teko i salona grust:))))
 #594778   minBOAT
 22 Spa 2014 20:36
MikuMaku rašė:Su visa pagarba FBE, tikiu, kad yra gersniu pvc valciu nei meluga. Toks jau esu, kai reikia tai cia ir dabar:) bet man kai tik ankstyva pavasari ir velyva rudeni paspiningaut megstu, manau 5000 lt ikist i gera gumeske - neverta ( bent jau as taip manau). Realiai gaunasi kokiu 20 isplaukimu.
Istikruju tsi pas tamsta norejau uzsukti trumpai konsultacijai pries perkant, bet pravaziuojant maciau , kad uzsiemes, tai ir nestabtelejau:) Jei nieko pries tai uzsuksiu siaip kokia diena paklaust kaip reiketu patobulinti:)
Beje, pasiplaukiojau siandien visai smagiai. Pute toks vejas, kad perpute kiaurai ir dar nieko nepagavau:)
P.S. KAi is pardes pasiemuau tai i bagazine tilpo laisvai ir dar vietos buvo. Sian po zvejybos niekaip neikisau, tsi teko i salona grust:))))
:grin: Aš visada esu užsiėmęs... Galėsi užvažiuoti kada tik norėsi. Kuo greičiau- tuo geriau. Tavo ir tavo valties labui. Nors vis tiek tuos du metus man ją teks prižiūrėti :? :(
Rytoj paskambink man +370 606 05418 10.00 val. ir trumpai aptarsime reikalus.
Iki
 #594779   VitalijusK
 22 Spa 2014 20:38
MikuMaku rašė:Su visa pagarba FBE, tikiu, kad yra gersniu pvc valciu nei meluga. Toks jau esu, kai reikia tai cia ir dabar:) bet man kai tik ankstyva pavasari ir velyva rudeni paspiningaut megstu, manau 5000 lt ikist i gera gumeske - neverta ( bent jau as taip manau). Realiai gaunasi kokiu 20 isplaukimu.
Nieko,kelis kartus netilps i bagazine,veliau tikrai tilps ir surinkimo ir isrinkimo laikas sumazes ;uolrait
 #594788   Egidijus
 22 Spa 2014 21:07
Man buvo tas pats-pradžioj netilpo, po to jau tilpo šeip taip papurtant pavartant pagrūdant... O kai parsivežiau iš FBE ir prieš pripūsdamas apžiūrėjau jo sulankstymą-dabar ir man laisvai tilpo :grin: .
 #594809   minBOAT
 23 Spa 2014 00:32
MikuMaku rašė:Dekui, pasuksiu.

Del lankstymo: jauciu biskeli patingejau kulturingiau lankstyti tai taip ir gavosi:)
Kai atvažiuosi, pamokysiu kaip tampriau supakuoti ;-)
 #595023   Agis
 24 Spa 2014 07:25
PVC valties pradinuko klausimuks:
Žiemai valtį parnešti į trobą, ar ir nešildomame garaže išgyvens sulankstyta :roll:
 #595072   minBOAT
 24 Spa 2014 15:26
Agis rašė:PVC valties pradinuko klausimuks:
Žiemai valtį parnešti į trobą, ar ir nešildomame garaže išgyvens sulankstyta :roll:
PVC valtį supakuotą ar pripūstą gali laikyti nešildomoje patalpoje per visą žiemą. Tik turi užtikrinti, kad nei graužikai, nei uošvė su šakėmis neateitų :lol:
 #595081   MikuMaku
 24 Spa 2014 16:16
Nuo grauziku kazkoks purskalas ar tepalas berods yra, su uosviene taip pat susitart galima graziuoju, bet kai zmonai garaze pradeda trukdyti valtis i tolimiausia kampa pastatyta - tada jau tik melstis belieka:)))

P.S. Maciau pries kelis metus zirmunuose neiprasta vaizdeli, kai bomzai prie konteineriu gal 15 kotu su ritem, valais apziurinejo:)))) kai vyras gryzo namo ir pamate , kad kotu nera, jauciu gerAs vaizdelis buvo....
 #595141   minBOAT
 24 Spa 2014 21:22
MikuMaku rašė:Nuo grauziku kazkoks purskalas ar tepalas berods yra, su uosviene taip pat susitart galima graziuoju, bet kai zmonai garaze pradeda trukdyti valtis i tolimiausia kampa pastatyta - tada jau tik melstis belieka:)))

P.S. Maciau pries kelis metus zirmunuose neiprasta vaizdeli, kai bomzai prie konteineriu gal 15 kotu su ritem, valais apziurinejo:)))) kai vyras gryzo namo ir pamate , kad kotu nera, jauciu gerAs vaizdelis buvo....
Jei ruošiesi su žmona pyktis, garažo raktus reikia turėti su savim :lol:
 #595456   Agis
 27 Spa 2014 15:40
[quote="FBEJei ruošiesi su žmona pyktis, garažo raktus reikia turėti su savim :lol:[/quote]
Čia ir be pykčių aš aplamai nesuprantu, kam žmonai raktai nuo garažo :-D garažas gi vyro rankinukas,O jeigu jame kažkas kažkam maišo, tai pats laikas kažką keisti :lol: nes antraip būsi pakeistas pats :lol:
O tų visų klijuojamų pribumbasų (ritinėliai inkarui, laikikliai....) eina rast prekyboje ar reikia savo smegeninę ir rankas pajungti.Pasidairiau Klaipėdoj tai :donknow'
 #595469   minBOAT
 27 Spa 2014 17:11
Agis rašė:[quote="FBEJei ruošiesi su žmona pyktis, garažo raktus reikia turėti su savim :lol:
Čia ir be pykčių aš aplamai nesuprantu, kam žmonai raktai nuo garažo :-D garažas gi vyro rankinukas,O jeigu jame kažkas kažkam maišo, tai pats laikas kažką keisti :lol: nes antraip būsi pakeistas pats :lol:
O tų visų klijuojamų pribumbasų (ritinėliai inkarui, laikikliai....) eina rast prekyboje ar reikia savo smegeninę ir rankas pajungti.Pasidairiau Klaipėdoj tai :donknow'[/quote]

Viską galima rasti, tik reikia pačiam labai aiškiai žinoti ko norisi. Ne visi inkaro virvės fiksatoriai paprastuoju būdu klijuojasi prie borto. Dažnai tenka nupjauti dalį borto detalės :shock: tam, kad priklijuoti fiksatoriaus platformą. Kalbu apie "skiauterėtas" valtis. Rezultatas- superinis, tik jam pasiekti reikia daugiau padirbti.
Aksesuarų valtims Vilniuje yra pakankamai. Kinietiškų, kanadietiškų ir lietuviškų. Nejau Klaipėdoje "laivo sandėlis" nieko neturi??? Netikiu :lol:
Jei kam ko reikia rašykite AŽ ir kartu išspręsime visus klausimus :/braj;
 #595561   minBOAT
 27 Spa 2014 23:16
Sveiki,

Kelios nuotraukos iš savaitgalio rankdarbių :)

Forumietis pirko dėvėtą Brig 300 su "patiuningavimu". Po tiuningu buvo paslėpta... kiaurai suvarytas dugnas :shock: :shock: :/nek

Žr. foto
Prikabinti failai
Brig 300 guminis lopas.jpg
Brig 300 dugno pažeidimas.jpg
Brig 300 dugno pažeidimo taisymas.2.jpg
 #596519   marenas
 02 Lap 2014 19:37
ka hiebrite manot apie bures ant progreso,bures jau turiu grota 7 ,10 ant 3,10,gali but dydoka biski,kaupiu imformacija,bandau perprast buriavimo ipatybes jotubei,smagei jie ten plaukioja.aisku viskas bus praktikoi.bure pasmane trikampe,.negaliu stoviet vietoi reik izbandit ka reiskia buriavimas.
dar gal zynot kur yra pirkt aliminiu vamzdziu 6 , arba 7comu,jai nerasiu reiks egle verst,ir darit is dvieju daliu.
http://okafish.ru/300/279_293_1.htm http://www.stroitelstvo-new.ru/sudostro ... am-4.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=JJr7jCyFTEQ
http://www.youtube.com/watch?v=cV0S16WntSg
http://www.youtube.com/watch?v=foCXFq7SA20
http://www.youtube.com/watch?v=dyrWezsK ... A&index=21
http://www.youtube.com/watch?v=_6nuloYT6pw
 #596553   marenas
 02 Lap 2014 20:47
rusla02 rašė:Nu bet tu Mariau ir netingi, galvot ir konstruot:)).
tokias mares turim prie nuoses,o kodiel nepaburiot,aisku nuo to nukenties zvejyba,bet bus linksma :grin:
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė