search.php?keywords=abu+garcia+veritas& ... %C5%A1kotiAzuolas rašė:sveiki, ka manot apie sita kota abu garcia veritas?
search.php?keywords=abu+garcia+veritas& ... %C5%A1kotiAzuolas rašė:sveiki, ka manot apie sita kota abu garcia veritas?
Tai kad, Gyti, pats šiuo atveju neteisus esi, biški ten kitokia situacija pas juos - rėmimas reiškia kad būtent rėmėjų įrankiais ir gaudai. Pinigų mastai visai kitokie, varžybų populiarumas, ką jau reiškia, kad žvejai ten tikri profesionalai, t.y. pragyvena dalyvaudami varžybose. Įsivaizduok, jeigu koks Jordanas, ne Nike'us apsiavęs išeitų aikštėn žaist, o Adidas? Tai čia tas pats. Negi, galvoji, rėmėjų įrangą tik prieš kameras išsitraukia?Menke rašė:Kolega, nusisnekat. As pats dalyvauju vazybose(ir jau 3 metus is eiles ir pastovai prizininkuose) man sudo remejas neinkistu. Beje reme mus GL ir MC. Sortininkas nerizikuos rezultatu su netinkama iranga.MINDULE rašė:Ka remejai i rankas iduoda, su tuo ir gaudo, visos filmuotos varzybos yra paremtos prekes reklama. Matant kokia ranga gaudo dauguma zveju, supranti, kad tik nedaugelis investuoja ir JAV. O isreklamavus pigu kota, ji tikrai lengviau parduoti zvejams, kurie daugiau ziuri TV nei zvejoja ;)Menke rašė:vakar kaip tik ziurejau Bassmaster varzybu serija https://www.youtube.com/watch?v=KYefxwp9aTM, tai JAV profai nelabai ima i galva del tu kotu. Dauguma gaudo kotais 99-149 $ ribose(ABU, LEWS, 13,). Kodel pas mus taip jau svarbu tureti pati brangiausia????
Kažkur forume buvo kalbėta, kad Kaune Raudondvario pl. esančioj parduotuvėje yra tokių like. Pasiskambink ir paklausk jųTadeusas rašė:Sveiki,esu naujokas tiek forume tiek zvejojant kastingu. Skaitant forumą dėmesį patraukė CURADO 200e7 ritukė (dešine puse variantas), gal galit patart kur būtų galima įsigyti? ebay nieko doro, o tokiuosia kaip plat.co.jp ir kvapo nelikę senujųjų..jei nėra būtent tokios ieškau Japoniškos (scorpion 1500 serija?), vobleriai nuo 8 iki 25 gr max. Dėkui!
zaltyzz rašė:Kažkur forume buvo kalbėta, kad Kaune Raudondvario pl. esančioj parduotuvėje yra tokių like. Pasiskambink ir paklausk jųTadeusas rašė:Sveiki,esu naujokas tiek forume tiek zvejojant kastingu. Skaitant forumą dėmesį patraukė CURADO 200e7 ritukė (dešine puse variantas), gal galit patart kur būtų galima įsigyti? ebay nieko doro, o tokiuosia kaip plat.co.jp ir kvapo nelikę senujųjų..jei nėra būtent tokios ieškau Japoniškos (scorpion 1500 serija?), vobleriai nuo 8 iki 25 gr max. Dėkui!
Shimano Scorpion XT 1000 ar 1001 (jei kaire ranka suki rankeną). Pats rinkausi tokiem masalams spiningą ir ritę, tai po visų rekomendacijų ir patarimų Scorpioną nusipirkau.kernius1 rašė:Sveiki, ruošiuos jau pavasariui ir nusprendžiau, kad reikia man kastinginio komplekto. Pradžiai galvojau, reikia ką nors pigiau ieškot, bet dabar sumasčiau, kad geriau iškart rimtesnį nusipirkt, nei vėliau ta patį po pusmečio+ nereikalingos išlaidos įrankiams, kurių nei pats naudosiu, nei kas nors kitas norės... Tai pagal turimus ir mėgstamus voblerius ( gaudau daugiausiai 9-11cm, orbit, vision, rigge, pointeriai, ir 13cm balisong ir rudros) nusprendžiau, kad st. croixo Legend elite cast 6' M galingumo yra tai ko man reikia (padėjo apsispręst kai kurių forumiečių pasisakymai), dabar ieškau šiam kotui tinkamos ritės. Norėčiau, kad pasiūlytumėt variantų, kuriuos dar įmanoma rast parduotuvėse.
Man kažkaip Scorpion'as prie Legendos labiau prilipo, bent jau kolkasMarius1 rašė:Iš esamų parduotuvėse, tai chronarch 201E7 kaip ir tiktų.
Jei turi galimybę pirkti iš užsienio parduotuvių internetu, tai Shimano Scorpion XT 1000 ar 1001 labai netgi geras variantas būtų
Aš atvirkščiai labiau norėčiau to legendxtreme, patinka man tokios dvigubos rankenos, nors ir nečiupinėjau, bet cast tik ilgesni + dar ir kaina didesnė, tai teks legend elite imt, labiau atitiks mano poreikius. :DRapolas rašė:Man kažkaip Scorpion'as prie Legendos labiau prilipo, bent jau kolkasMarius1 rašė:Iš esamų parduotuvėse, tai chronarch 201E7 kaip ir tiktų.
Jei turi galimybę pirkti iš užsienio parduotuvių internetu, tai Shimano Scorpion XT 1000 ar 1001 labai netgi geras variantas būtų
Tik niekaip negaliu susidraugaut su ta plastmasine (ar kokia ten) jouda koto rankena:
http://www.stcroixrods.com/products/fre ... gendxtreme
nors imk ir perdaryk kažkaip, bet taip kaip yra gamintojo ,tai man nelimpa nėužką
Pas Shimanus numeriuke 1-tas pabaigoje reiškia, kad multikas sukamas kaire ranka ,pvz. 51,101,201,1001 ir t.t.kernius1 rašė:Shimano Scorpion XT 1000 ar 1001 kuo skiriasi?
kernius1 rašė:Sveiki, ruošiuos naują kastinginį komplektą vobleriams, ritę jau atsiuntė, pagal rekomendacijas nusipirkau scorpioną xt1001. Su kotu lyg ir viskas jau aišku buvo, siūlė st croixą lec60mf , bet dabar st.croixų puslapy matau av60mf, kuris yra tokių parametrų, skiriasi tik jo masė 0,4 oz sunkesnis už lec, o kainą skiriasi 140$. Ar yra kokių nors esminių skirtumų tarp jų, nes reiks argumentuo, kodėl būtent to brangesnio noriu , jeigu kas sugalvos paklaust
Tai aš irgi galvoju, kad kaina ne iš lempos užkelta, bet matyt to skirtumo skaičiais užrašyt negaliemsas rašė:kernius1 rašė:Sveiki, ruošiuos naują kastinginį komplektą vobleriams, ritę jau atsiuntė, pagal rekomendacijas nusipirkau scorpioną xt1001. Su kotu lyg ir viskas jau aišku buvo, siūlė st croixą lec60mf , bet dabar st.croixų puslapy matau av60mf, kuris yra tokių parametrų, skiriasi tik jo masė 0,4 oz sunkesnis už lec, o kainą skiriasi 140$. Ar yra kokių nors esminių skirtumų tarp jų, nes reiks argumentuo, kodėl būtent to brangesnio noriu , jeigu kas sugalvos paklaust
Pats dar laukiu legendos 6.6 kol parveš, tai prieš tai su Avidu keletą metų žvejojau tai neglaiu pasakyt už ką 140$ skiriasi, bet užsienio forumuose paskaičius apie avid vs legendą, tai praktišaki visi šneka, kad skiriasi kai diena nuo nakties. Kaip avidas belenkaip skirasi nuo Premjieros, nors jau atrodo kad avidas tikrai labai geras kotas, bet paėmus legendą, avidas nublanksta labai.
Rankos pačiam niežti greičiau legendą išbandyti
Aš tai kažkaip bijau, kad tik per ilgas nebūtų, nors man atrodo tie 15 cm ten esmės nekeičia, pirmas pasirinkimas bus 6 pėdų, o jeigu greičiau atrasiu, tai ir 6'6" sueis. Kiek laiko siųst planuoja?emsas rašė:aš irgi apie 6 pedų ilgio galvojau, bet tiesiog per trumpa man tai kiek ilgesnės ieškojau. Klaipėdoj Žūklės Kodas turi parvežt