Sveiki žvejai (ir ne žvejams jei tokių yra)
Nusibodo skaityti apie tuos castingus šmastingus ir etc.
Žodžiu nesu bandes, bet noriu išbandyti, castinginį kotą su multiplikatorine rite, iki ričių pasirinkimo dar reikalas nepriėjo, bet kiek skaičiau, ale reik brangios, nes kitaip š..... Bet ne apie tai, pasirinkimas kur gyvai pačiupinėti Vilniuje kotų labai menkas sakyčiau, nors per visas parduotuves ir nėjau, tai gal kokių bus +- subjektyvių komentarų, iškart sutinku, kad kiekvienas savo kotą giria, o ir palyginti tubūt nieks negali, nes visų rankose nelaikė, tai bent jau kas bent jau kurį laikė, kažka gero-blogo parašys.
Žodžiu prie reikalo aš tvičinu 130 RUDRA arba 110 VARUNA, vėliau gal ir prie didesnių prieisiu (beje kolkas tenkinuos tviču su paprastu spin)
Tai mano norai apie 2 metrai, 2 dalių, testas - net nežinau man kažkodėl visad daugiau atrodo geriau, apie 10-45, bet gal bus kitų nuomonių prie mano masalų. Dabartinis pasirinkimas +- iš šių variantų:
DAM Effzett Yagi (kiek žinau vokietukų tikrai geras kainos/kokybės santykis)
2.10m testas 12-42 g. (arba 1.98m 7-28 gr.)
MAJOR CRAFT
BASSPARA BPC-692MH 2,07m 7-28g FAST
BASSPARA BPC-702H 2,10m 10-42g Regular Fast
CORZZA CZC-652ML 1.98m 7-28g Regular Fast
FAVORITE (apie tuos Ukrainiečius nieko gero nežinau apart jų reklamuotojų)
Exclusive Twitch Special EXSTC-702MH 2,1м 10-35g Moderate
Beje, ką manot jei tvičinti su kietu kotu ir bet paprasta rite, kokie minusai ?
Dėkingas už pasisakymus.
Nusibodo skaityti apie tuos castingus šmastingus ir etc.
Žodžiu nesu bandes, bet noriu išbandyti, castinginį kotą su multiplikatorine rite, iki ričių pasirinkimo dar reikalas nepriėjo, bet kiek skaičiau, ale reik brangios, nes kitaip š..... Bet ne apie tai, pasirinkimas kur gyvai pačiupinėti Vilniuje kotų labai menkas sakyčiau, nors per visas parduotuves ir nėjau, tai gal kokių bus +- subjektyvių komentarų, iškart sutinku, kad kiekvienas savo kotą giria, o ir palyginti tubūt nieks negali, nes visų rankose nelaikė, tai bent jau kas bent jau kurį laikė, kažka gero-blogo parašys.
Žodžiu prie reikalo aš tvičinu 130 RUDRA arba 110 VARUNA, vėliau gal ir prie didesnių prieisiu (beje kolkas tenkinuos tviču su paprastu spin)
Tai mano norai apie 2 metrai, 2 dalių, testas - net nežinau man kažkodėl visad daugiau atrodo geriau, apie 10-45, bet gal bus kitų nuomonių prie mano masalų. Dabartinis pasirinkimas +- iš šių variantų:
DAM Effzett Yagi (kiek žinau vokietukų tikrai geras kainos/kokybės santykis)
2.10m testas 12-42 g. (arba 1.98m 7-28 gr.)
MAJOR CRAFT
BASSPARA BPC-692MH 2,07m 7-28g FAST
BASSPARA BPC-702H 2,10m 10-42g Regular Fast
CORZZA CZC-652ML 1.98m 7-28g Regular Fast
FAVORITE (apie tuos Ukrainiečius nieko gero nežinau apart jų reklamuotojų)
Exclusive Twitch Special EXSTC-702MH 2,1м 10-35g Moderate
Beje, ką manot jei tvičinti su kietu kotu ir bet paprasta rite, kokie minusai ?
Dėkingas už pasisakymus.