As ji save prie FC risu, tai nepasakysiu nieko apie Polamoro laikyma. Mano ekonomine Daiwa Exceler, tai viskas tvarkoj.
Jei neima žuvys- ima žvejai.
O tai gal reiktu pasitikrinti valo darbini ilgi, ash kai intensyviai zvejoju buna kad 0.2mm valo darbini ilgi numetu kas 3-4 zvejybos.tomola rašė:Galit gal patart koki mono vala 0.23-0.25mm . Pavasari suvyniojau daiwa 0.23mm , apturejau gal 10 zvejybu ir xana tam valui. Siandien nusoviau viena blizge i ezero viduri
Numetu ir as, bet tai pora kartu numesi ir pustustis bugnelis lieka :D Metimas tada jau nekoks.MINDULE rašė:O tai gal reiktu pasitikrinti valo darbini ilgi, ash kai intensyviai zvejoju buna kad 0.2mm valo darbini ilgi numetu kas 3-4 zvejybos.tomola rašė:Galit gal patart koki mono vala 0.23-0.25mm . Pavasari suvyniojau daiwa 0.23mm , apturejau gal 10 zvejybu ir xana tam valui. Siandien nusoviau viena blizge i ezero viduri
Yep, zinau, todel ir turiu dazniausiai 2 ar tris bugnelius ir vala perku po 1000 ar 3000 yardu, kai susidrozia puse bugnelio, uzsidedi sekanti, o kai antrojo puse susidrozia, tai is pirmojo susuki ant virsaus, o antra vel prisisuki pilna. Esu tai dares nekarta ir zvejybos metutomola rašė:Numetu ir as, bet tai pora kartu numesi ir pustustis bugnelis lieka :D Metimas tada jau nekoks.
kai pabandysi PE valą, nemanau kad norėsi kokio nors kito.tomola rašė:Uzsakiau. http://www.bait.lt/ygk-g-soul-wx8-upgra ... h6X7yv0-wM
Paziuresim kas ten per stebuklas tas PE valas :D
Valastomola rašė:Uzsakiau. http://www.bait.lt/ygk-g-soul-wx8-upgra ... h6X7yv0-wM
Paziuresim kas ten per stebuklas tas PE valas :D
ne kategoriškai aiškuRastaMan rašė:Nu tik nereikia jau taip griežtai/kategoriškai
galima net pagooglint konkreciu geriausiu....ne kategoriškai aiškugal pamiršau paminėti, kad PE pintas valas tikrai geriausias iš visų pintų
Tai visi (dauguma) PEVaidis rašė:Beja, tas iš dešinės Spro, vertas dėmesio, ypač, kai ermitaže nuolaidos būna, špūlė apie 10 eur apsiėjo.
Dėl spalvos sutinku...geriau būtu vienspalvis bet ryškesnis, nes išblukęs temstant blogai matosi...bet dėl laikymo tai man super,gal apie skirtingą versiją šnekam? Nes kiek mačiau aštuonių gijų multikolor skirtingų rūšių pardėj buvo...aš ėmiau brangiausią...berods 44€...o kas liečia metimo nuotolį ir tylumą ant žiedų tai man iš visų naudotų nr1...emsas rašė:as tokį pat duelį tiap pa tnaudoju ir esu stipriai nusivylęs, pas mane tik čiut plonesnis nei tavo. Iš to valso spalvinimo skirtingom spalvom tai išvis nieko gero, nes spalvom prasiplovus, kai šiek tiek pritemsta arba apsiniauksu diena būna neina valo normaliai matyt. Su paprasta mesmale keleta kartu nusoviau voblerius užmetinėjant... Man čia mistika kažkokia išviso.... Suprasčiau kad castas būtų o dabar.. Sukandęs dantis dar šį sezoną atkentėjau, bet jau daugiau tikrai tokio nepirksiu.
Gęras valas. Ypač stiprus. Tik kai labai minkštas, tai reik jam ir geros ritės. Su Biomasteriu ir su Twinpaueriu nedraugauja. O su Daiwom ne pigiausiom ir su Šimano rareniumuMindaugasK rašė:O ka galit pasakyt apie vala Daiwa tournament 8 braid .
Mat as jy naudoju jau antras sezonas lasisom, zvejoju visa menesi. Kitu valu nesu turejes tai kaip ir neturiu su kuom palyginti. Po dvieju sezonu jis toks pasiserpetojes patikimumo jau psihologiskai neprideda . Patampius ranka kaip ir atrodo, kad stiprus toks . Tai ir nezinau ka galvot ar cia taip turi but ar su tokiu galima dar sezona istempt. Ar viniot nauja . Zvejojiu su zauber del klojimo ir t.t jokiu problemuVitolis rašė:Gęras valas. Ypač stiprus. Tik kai labai minkštas, tai reik jam ir geros ritės. Su Biomasteriu ir su Twinpaueriu nedraugauja. O su Daiwom ne pigiausiom ir su Šimano rareniumuMindaugasK rašė:O ka galit pasakyt apie vala Daiwa tournament 8 braid .