DariusJ rašė:... Aciu uz info.Neturiu nei vieno draugo su "castu" ,bandau pats ,beto esu Norvegijoje

...
Ir beto mano mastymas yra kitoks,kad nepirkinet 10 irankiu ir mokintis ale nuo "kukuruzniko" tai jau geriau iskart sest uz "boingo" ir mokintis is geriausiu ..

Aišku.. galima bandyt pradėt ir nuo "boingo"

bet tai tikslingiau būtų daryt Japonijoje (pas guru:D) nei Norvegijoje, nu tiesa, ir Švedijoje galima būtų , o ji netoli ..
Pas japoniukus yra vienas įdomus dėdulė su skrybėle (shimanistus atsovauj :D), kuris su cardiff'u (51'u berods) labai teisingai padavinėj, tai internete galima paveiziet į JO metimo techniką.. į kitus, kurie iš "padycho" po krūmais ir po tiltais gumiaškas mėto, tai tikrai neverta, nes nuo "boingo" pradedi

Valas FC turėtų būti japoniškas, man tiko du valai, Seaguar TATSU ir STS (steelhead), Sunline turiu bet dar galutinai nesusidraugavau.
TATSU brangus (bet gi nuo "boingo" pradedi), bet geras, nes neturi atminties ir nėra "dratas". Kiekvienam valui (ir kiekvienam 2Lb) reikia prisiderint masalus ,ne taip kaip su pintu gali praktiškai visiems

taip pat, su FC pravesi žymiai giliau voblerius, bet suspenderius (ypač mažesnius) gali ir paskandint

reikia dirbt ta kryptim.
p.s.: Ritei ašini stabdį priveržt reikia taip, kad masalas laisvoj eigoj (nuspaudus "knopkę":D) nekristų žemyn (kaip derina su pintu)