o kiap jis apibūdino 73cs, kokiems svoriams?

Tai va man ir reikia zmoniu nuomones kurie juos purte,gaude,kas patiko ir t.t. Ka sako prekybininkas tai patys suprantat,kuo daugiau parduos tuo geriau gyvens:)The hound rašė:cia didele dalis ir marketingo yra manau.. per daug saldziai viskas
teko gal susidurt su tict asmeniskai?The hound rašė:jei renkantis tarp siu, asmeniskai imciau ticta
Ka tu cia pezi??.The hound rašė:teko su tict ice cube 69-f, iki 3,5 g. tai praktiskai jo darbinis svois 6-8 g + guma
Teko man susidurti. Ka raso tas japonas ant blanko, tai labai durnai atrodo, nes as mielai su juo ir 18gr drepciau, na, bet ne is peties.MaxXMeridiusLT rašė:teko gal susidurt su tict asmeniskai?The hound rašė:jei renkantis tarp siu, asmeniskai imciau ticta
virsune manau tikrai rodys,bet va ar jausis i ranka nzn,jautrumas man siuo metu irgi siaubingai aktualus siuo momentu.RoBass rašė:O tai tas Tictas 3-4 gr. + guma rodytu i galune, linktu ji, ar kaip pagalys stovetu?
tai nepirk jei bijai jog sulus, o kad kaikurie tictai turi nemaza rezerva tai senai zinomaslavikas rašė:Tai va. O kai man reikia išsirinkti vieną ir dar neturint galimybių pačiupinėti. Kuo tikėti-ar japonu (iki 7 gr.) ar prekybininku Emiliu,(tarkim iki 15-20gr)katras gali pasikeisti jeigu ir sulūš.
Istrauka is straipsnio, kuriam kalbama apie CS, yra keliu metu senumo.slavikas rašė:Atkreipiau dėmesį ,kad Emilis sterkus naktinėje žvejyboje gaudo su Inbite IB 73 TB nors kalba apie Inbite IB73-CS
Aš taip pat "beveik"pasirašau ant 73 ar 710 tb?slavikas rašė:Dar keli tokie atsiliepimai ir aš pasirašysiu "ant" Inbite 73 TB
aktyvus starkis isiurbia, kad ir 4 coliu guma be jokiu ceremoniju, ta diena galima, kad ir su ul gaudyti.. jei zuvis pasyvi, su tuom kuolu su kuriuom noresi pakirst ta kibima gali jo ir visai nei jaust nei matytslavikas rašė:O ar laitinis spiningas pramuš sterkui šarvus
visgi, siulau ismest, nes tai visiskas š.... ir blogiau jau nebuna.meska rašė:porgy jautrumo tai belekokio, meta 2-3gr.labai smagiai, per ranka jaučiasi labai gerai kad ir 100gr.eseriokas kala labai smagiai.labai neblogai pagaunu dugną su3 gr.ne į galūne į ranką.