Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #643633   MaxXMeridiusLT
 12 Lap 2015 21:48
galvakabliai apie 15g. plius 3" guma,kazkas tokio

Prikabinu citata is Emilio straipsnio:
Esu nerealiai patenkintas savo Tict Inbite IB73-CS spiningu. Kaip ir galvojau pradžioje, jis yra idealus lydekų gaudymui guminukais su galvakabliais iki 21 g. Estijoj per dieną užkibo daugiau nei 30 lydekų ir tik viena iš jų atitrūko pakeliui dėl mano paties klaidos. Reiškia, kad meškerykočio darbas amortizuojant besipriešinančios žuvies smūgius yra neįtikėtinas. Būtent tokio spiningo ilgai ieškojau, kad būtų labai “greitas” metimo metu ir normaliai lankstytūsi pasikabinus priešininkui. Pagaliau radau.
 #643638   MaxXMeridiusLT
 12 Lap 2015 22:23
The hound rašė:cia didele dalis ir marketingo yra manau.. per daug saldziai viskas
Tai va man ir reikia zmoniu nuomones kurie juos purte,gaude,kas patiko ir t.t. Ka sako prekybininkas tai patys suprantat,kuo daugiau parduos tuo geriau gyvens:)
Siaip bent jau apie varivas is youtube apzvalgu (ru kalba,nes en nekalbu) apie varivas l.geri atsiliepimai,nors jei gerai supratau Tict truputi skambesni koteliai
 #643642   Saugirdas
 12 Lap 2015 22:55
The hound rašė:teko su tict ice cube 69-f, iki 3,5 g. tai praktiskai jo darbinis svois 6-8 g + guma
Ka tu cia pezi??. :-D
MaxXMeridiusLT rašė:
The hound rašė:jei renkantis tarp siu, asmeniskai imciau ticta
teko gal susidurt su tict asmeniskai?
Teko man susidurti. Ka raso tas japonas ant blanko, tai labai durnai atrodo, nes as mielai su juo ir 18gr drepciau, na, bet ne is peties. :grin:
sveikatos turi tas Tictas tikrai pakankamai ir netikiu, jog su protu metant svorius iki 15gr gali jis luzt.
 #643970   slavikas
 16 Lap 2015 20:22
Atkreipiau dėmesį ,kad Emilis sterkus naktinėje žvejyboje gaudo su Inbite IB 73 TB nors kalba apie

Esu nerealiai patenkintas savo Tict Inbite IB73-CS spiningu. Kaip ir galvojau pradžioje, jis yra idealus lydekų gaudymui guminukais su galvakabliais iki 21 g. Estijoj per dieną užkibo daugiau nei 30 lydekų ir tik viena iš jų atitrūko pakeliui dėl mano paties klaidos. Reiškia, kad meškerykočio darbas amortizuojant besipriešinančios žuvies smūgius yra neįtikėtinas. Būtent tokio spiningo ilgai ieškojau, kad būtų labai “greitas” metimo metu ir normaliai lankstytūsi pasikabinus priešininkui. Pagaliau radau.
Matyt sponsoriai geri-leidžia spiningus keisti kaip kojines. :grin:
 #643977   lauris
 16 Lap 2015 21:00
slavikas rašė:Tai va. O kai man reikia išsirinkti vieną ir dar neturint galimybių pačiupinėti. Kuo tikėti-ar japonu (iki 7 gr.) ar prekybininku Emiliu,(tarkim iki 15-20gr)katras gali pasikeisti jeigu ir sulūš.
tai nepirk jei bijai jog sulus, o kad kaikurie tictai turi nemaza rezerva tai senai zinoma
 #643984   slavikas
 16 Lap 2015 22:27
O ar laitinis spiningas pramuš sterkui šarvus. Nebus daug nepakirstų kibimų ? Esant kibimui nuo valties už kokių 30 metrų ir dar su dviguba, triguba perkrova pagal svori ? Lydeka kas kita, zaptai slabesni. Bet čia tik pamąstymai.
 #643991   AntanasM
 16 Lap 2015 23:08
slavikas rašė:Dar keli tokie atsiliepimai ir aš pasirašysiu "ant" Inbite 73 TB :grin:
Aš taip pat "beveik"pasirašau ant 73 ar 710 tb?
Kiek prasiaiškinau, kad kai klausi jei vienas iki 7 gr , gali iki 20, tai sakau jei kitas iki 12 , kiek tas gali? atsako panašiai irgi 8- 20,"Abu is esmes. Gal 710 biski lengvesni svori. Jis ilgesnis ir jau ne tokia spaga gaunasi nei 73"
ir sako, kad 710 truputį ilgesnis ir tik dėl ilgio yra užrašas iki 12, ir jis "Taip ir yra. Ilgesnis tik ne toks kuoliukas biski."

"labai panasios ribos. su poseidonu meciau 17g, tai jautesi kad dar jam tikrai ne riba. 17 g galvakabli ir Reins 3,5 guma atidirbinejo astriai dar.
sramas 75, truputuka labai nezymiai liaunesnis, ty jo virsutine riba bus mazesne
inbaito pagrindinis skirtumas nuo situ abieju, kad jis surinktas ne taip delikaciai. toks truputeli paprastenis kotukas"

bet jeigu tu nori pagrinde 8-12 g metyt, tai tau visi sitie kotai per galingi. 8-12 yra Sram 76 SS. nes 8-10 g yra tiek inbite tiek ir Sram 75 apatine riba.

Reikia vis tik pačiupinėt kaip kas, ....?
 #644075   slavikas
 17 Lap 2015 22:11
Tik dabar pastebėjau skirtumus tarp Tict INBITE IB-73TB ir Tict Inbite IB 73CS. Iš pradžių maniau, kad skiriasi tik rankenų tipai, bet geriau pastudijavus , matau dar vieną-viršūnių ir kotų prie rankenos storis. Pirmojo 1,2 mm, antrojo 0,9 mm. Taip, kad gaunasi jie skirtingi ir dėl to Tict Inbite IB 710CS yra panašesnis į Tict Inbite IB 73CS. O INBITE IB-73TB su savo 1,2mm viršūne yra galingiausias ir meta 20gr. Nors jo storis prie rankenos yra plonesnis . Staigiau traukiant žuvį links nuo rankenos. Ir išvis įdomu,kurioje vietoje lūžta kotas metant per didelį svorį ? Tokio "malonumo"dar neteko patirti. :grin:
Logiškai mastant Tict INBITE IB-73TB turėtų būti fastas, o Tict Inbite IB 73CS ex fastas.
Dabar tikrai norėčiau išgirsti Emilio palyginimo tarp 73TB ir 73CS
 #644084   DaliusM
 17 Lap 2015 23:02
slavikas rašė:O ar laitinis spiningas pramuš sterkui šarvus
aktyvus starkis isiurbia, kad ir 4 coliu guma be jokiu ceremoniju, ta diena galima, kad ir su ul gaudyti.. jei zuvis pasyvi, su tuom kuolu su kuriuom noresi pakirst ta kibima gali jo ir visai nei jaust nei matyt :)
 #644128   AntanasM
 18 Lap 2015 14:47
Laikiau rankose, kolegai rinkom, nupirkom spiningavimas.lt, pirko iki 10 gr. Dar nepabandytas realioj žūklėj. Aš turiu symphonia iki 8 gr, tai palyginus su porgy iki 10 gr (aišku kita gramatūra) porgy galingesnis sakingai, toks kaip vienas iš variantų kokio aš dabar dairausi (8-10-12 gr)džigui, tik dar noriu pačiupint Tict inbite, kiek jis skiriasi nuo porgy, dar gal Favorite profesional palygint reiktų. Porgy LPS 75 yra 1,2mm viršūnė ir 9,9mm butt, symphonia SPS-80 1mm ir 9,3mm butt
 #644131   meska
 18 Lap 2015 16:36
Aš tai pirma nusipirkau tą porgy o dabar bandau išsiaiškinti ką pasiėmiau. Buvau su juo vienoi žvejyboi. Gaudyt su tokiais kotukais aš dar visai naujokas tai ir galvoju daba ar visai š.... Nusipirkau ar būna ir blogiau.naudosiu ešeriam pagrinde su ceburaskom 2_5 gr.rite uždėjau slam 1000 uzviniojau sunlyne 0.8 pe. Pirmas įspūdis jautrumo tai belekokio meta 2-3gr.labai smagiai. Gaila tik kad žuvies dar nedaug teko palaikyt kelis eseriokus.per ranka jaučiasi labai gerai kad ir 100gr.eseriokas kala labai smagiai.labai neblogai pagaunu dugną su3 gr.ne į galūne į ranką. na ir ciupinejes tokių spinigeliu aš nedaug,paskutinius 3 metus gaudau su st.croix 1-11gr.2,74 ilgio tai pastebejimus savo su juo ir lyginu. Porgy paėmiau 2-7,5 išmetimo ir 210 ilgio.nu ir bus matyt kas čia gausis.
 #644132   Evaldas Z
 18 Lap 2015 16:59
Nesvarbu, kad...
meska rašė:porgy jautrumo tai belekokio, meta 2-3gr.labai smagiai, per ranka jaučiasi labai gerai kad ir 100gr.eseriokas kala labai smagiai.labai neblogai pagaunu dugną su3 gr.ne į galūne į ranką.
visgi, siulau ismest, nes tai visiskas š.... ir blogiau jau nebuna.
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė