Ant slieko dar geriau kibtu. 

Drįstu tvirtinti, kad iš visų žinių vertingiausios esti apie gamtą ir jos dėsnius. — [Ž.B.Lamarkas]
dabar toliau iki traktoriaus eit...Baranauskas rašė:taip labai dažnai pasitaiko,kai turi quattro...Tiesiog nebeįvertini, važiuoji visur, kur vienu tiltu varomais be šansų...Ai, juk quattro...Ir tik žiūri, kad vis smunki ir dedies ant pilvo. Laksčiau ir aš vienu metu su bulka į tokias žvejybas, po to pagailo mašinos, nusipirkau tam reikalui kitą
Siandien apie pietus.romas100 rašė:O cia sita nuotrauka , kada daryta ?
Nu kazkur jau pavasaris, netgi vandens augalija jau suzaliavusMikuMaku rašė:Siandien apie pietus.romas100 rašė:O cia sita nuotrauka , kada daryta ?
sipsenos cia tikrai ne i tema ...The hound rašė:Pas mus ne tik šiukšles neša![]()
![]()
ne butinai, galejo buti pasautas, jie tada prie vandens eina, maciau pora stirnu vasara ir briediaurimas22 rašė:Vargsas,matyt kai buvo ledas norejo persikelti i kita kranta ir iluzo ir jau pypiec.Buvo.
Normalu, jei nedaug.MikuMaku rašė: Bridbaciuose kazkodel buvo smelio. Cia normalu?
Sunys jo, zmones jo, gyvunau neaurimas22 rašė:O yra ka pavasari upetakiaujant sernai uzpuole :D?
Pirma tuo kad lengviau,su ja gaudyti antra ir legaliu papuola ant sukriu per 4 zvejyba su draugu pagavau 1 upetaki savo gyvenimoThe hound rašė:Aurimai davei patarimą , kad atsilus orams naudoti sukres, daugiau zuvies ir kibimu bus, gal gali placiau paaiskinti kuo sukre daugiau zuvies pritrauks nei voblikas ?pats anksciau gaudziau sukre , tai tiesa kibimu budavo gal ir daugiau bet visiskos smulkmes ..
Ps. O dar gaudot kas sia zuvi tikslingai sukremis, ar visi cia paveikti tu japonisku vobleriu invazijos ?
Posukiai bus gyliausios vietos,ieskok dar bebrynu jose gali buti.Ir tam tavo 20,30 cm gali buti upetakis.Geriausiai istiryneti yra upeli savo kailiu juo brendant kita syki zinosi.Pagilejimus duobeles ir t.tMikuMaku rašė:Chebra, jus man durnam ir zaliam paaiskinkit kaip atrodo mazoje upeje duobe kur gali stoveti leagalus margutis? Jei upelio vidutinis gylis 20 - 30 cm.
Man dar vis nuo ezeru sunku persijungti:)
Sukre del savo lapelio sukimosi, sukelia stipriausia ir intensyviausia vibracija po vandeniu, nei joks kitas dirbtinis masalas ir tai labai veikia zuvies sonine linija.The hound rašė:Aurimai davei patarimą , kad atsilus orams naudoti sukres, daugiau zuvies ir kibimu bus, gal gali placiau paaiskinti kuo sukre daugiau zuvies pritrauks nei voblikas ?pats anksciau gaudziau sukre , tai tiesa kibimu budavo gal ir daugiau bet visiskos smulkmes ..
Ps. O dar gaudot kas sia zuvi tikslingai sukremis, ar visi cia paveikti tu japonisku vobleriu invazijos ?
Vienais metais vykdėm bebrų medžioklę melioracijos grioviuose, tiesa tie griova sutekantys į miniją. Ardėm užtvankas ir pn.... Iki medžioklės srovės tuose grioviuose faktiškai kaip ir nebuvo, kol nepradėjom ardyti užtvankų. Į praardytų užtvankų griovelius įstatydavom graibštą, jei kartais bebras bandyti pabėgt, tai patikėk manim, tą žūklę aš buvau apakęs kiek pagavom tokių iki 30 cm upėtakių. Mačiau ir didesnių, bet jie matyt gudresni, šokdavo per tinklą. Tai va, į klausyma: ,,- Ar verta ieskoti?" sakyčiau verta, jei nori žaist su mažesniais, arba 100 proc. žinai, kad ten yra gerų egzempliorių.MikuMaku rašė:Ir dar... Ar verta ieskoti tiesiose upes ruozuose kurie eina pievomis? Vos ne vaga keista zmogaus, technikos... Na , nenaturaliai kazkaip atrodo:)