blight rašė:Tavo atveju manau labai tiktų toks kotas, kokį pats nesenai įsigijau - Matrix Carboflex iki 150gr

. Dėkui Donatelo, čia jis mane ant kelio užvedė

Rimčiau prabandžiau tik praeitą savaitgalį - likau žiauriai patenkintas. Žiedeliai dideli, nors ir žoles nešė kūšiais, ant valo pareidavo visa girlianda, bet dėl nebuvo visai jokių problemų. Meta labai puikiai, pagrinde svaidžiau 100gr šėryklą, bet bandžiau ir su 120gr, viskas irgi labai OK. O kas labiausiai patiko (dėl ko pirkdamas labiausiai bijojau, nes tas būdavo su prieš tai turėtu Power Feederiu), kad puikiai laiko žuvi, neatsipurto - iš 5 pagautų karšių (kiliniai), vieno žiobriaus, ir dar smulkesnių kuojikių, šapaliukų visi iki vieno pasiekė sėkmingiausiai krantą. Žodžiu rekomenduoju šitą kotą Nemunininkams "very mač", juolab ir kaina sakyčiau puiki...

Dėkui už atsakymą, sudominai su tais Matrix Carboflex! Juolab tai FOX brand'o kaip suprantu.
Dar toks klausimas dėl Matrix Carboflex. Šio koto akcija turbūt fast'as? Mat kodėl aš tuos ūsorinius kotus paminėjau, nes jie kaip suprantu labiau link parabolės, o man labai patinka paraboliniai. Tai vat ir nežinau ar yra tokia galimybė turėti kotą link paraboliškumo ir tuo pačiu skirtą didelei srovei, kaip nemunas. Galbūt tai tiesiog nepropaguojamas variantas?
Beje užsisakiau aš jau Shakespeare Continental Feeder 4.2m tokiai upei kaip Nemunas. Bet aš noriu turėti 2 ar dar geriau 3 sunkiasvores dugnines, nes ne visada kimba, tai galima ir daugiau užsimesti ;) Turiu dar shimano alivio bx heavy feeder (110g), tai su šita su kiečiausia viršūnėle mėtau kartais ir 120g karmuškę + pašaras, tik aišku metimas malonumo jau neteikia

bet visumoj tenkina shimano kotas. Nemune iš tikro dar vienas svarbesnių kriterijų tai meškerykočio ilgis, nes kai reikia apvesti aplink žoles, tai... Tai nenuostabu, kad pats pirkai 4.2m.