Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #685630   Vitolis
 01 Sau 2017 14:22
[quote="eseriukas"]Sveiki. Gal kas turit kažkokių minčių, pastebėjimų apie "Navigator baltic" 330, 360, būčiau dėkingas jei pasidalintumėt.[/
Vargu ar kas ką galės patart. Nemanau, kad tokios valtys šiuo metu populiarios pas mus. Minčių, atsiliepimų, tai pas rusus, ukrainiečius daugybė. apie tokio tipo laivelius. Bet asmeninė praktika būtų geriausias patarimas. Aš irgi bandau ieškot kažką panašaus, bet pas mus pasiūla labai jau menka. Šiuo met Navigator turi tik 360 su kiliu. Paskaitinėk pas rusus, jei kalba įkertama. Ten daug naudingos info rasi.
 #685646   varanas
 01 Sau 2017 19:21
Šiaip UK būna išparduoda aš pats brig pirkau galiu parašyt anglui jei tinkai Brig valtys kitokių neturi, naujos kokio ilgio kokiu dugnu paklausiu žymiai pigiau nei pas mus
 #686618   starka
 09 Sau 2017 17:48
Reiktų gelbėjimosi lemenės. Buvau pasiėmęs jurinę pusplatsčio, nors ir patikima, bet su ja nepatogu spiningauti, varžo laisvę :) Kaip tos savaime prisipučiančios- patogios, patikimos, laisviau judesiai? Kurią iš jų pasirinkti, gal kas rekomenduotų kokią? Bus plaukiojama kaip keleivis benziniu varikliu 20ag.
 #687089   Vitolis
 13 Sau 2017 18:32
minBOAT rašė:Vitolis, kažkaip jis panašus į Genovo...
Vis tiek visi iš Kinijos
Tu teisus. Siauraakiai irgi prekiauja. Lygiai tas pat tik jau vardą paketė. Dėl kokybės, tai lyg ir nesiskundžia. Kaina, tai irgi panaši. Ruseliai kalba, kad jie daug patvaresni nei Bravo.
 #687244   minBOAT
 16 Sau 2017 18:56
Šiandien gydymui pasiguldžiau ukrainietę. Jos gražus vardas- Adventure. Pavardė S-250T. Liga- nesustabdomas pilvo pūtimas :(
Žiūrim foto
Prikabinti failai
IMAG0906.jpg
Siūlės nelaiko oro
 #687275   minBOAT
 17 Sau 2017 08:07
Negaliu visiems įtikti...
Vieni nori, kad palikčiau 1 skylutę, kitiems reikia trijų :lol:
Padariau savaip. Po nakties valtį radau pilnai pripūstą.

Šiaip visa tai rodau jums, kad aiškiai suprastumėte galimas situacijas prieš pasirenkant naujas ar dėvėtas valtis ::hai-bai
 #687346   minBOAT
 17 Sau 2017 21:08
Situacija su itale kiek kitokia. Jos oda ne PVC, o HYPALON. Ir jos amžius 30 m. Tikriausiai nei viena ukrainietiška ar kinietiška nesulauks tokio amžiaus, kad dar galėtų plaukti...
Pats audinys be priekaištų!
 #687430   vytiocha
 18 Sau 2017 20:53
Ant mano rib valteles kavitacine plokste yra 4-5cm auksciau dugno apacios.Butu dar skyle variklio tvirtinimo-kelciau dar.Mano laivelio kilingumas prie tranco 21-labai kilingas.Dar variklis yra kaip ir isnestas apie 22-23cm tolyn nuo galo.Todel vanduo isejes is po dugno pakyla tip top lyg su kavitacine.Einant 25-35km/h kavitacine su hidrofoiliu dar po vandeniu ciut.Einant apie 40km/h ir tolyn jau lygiai su sroves virsum.Na prachvatu nera.
 #687435   vytiocha
 18 Sau 2017 21:54
Va idetas italiskas ribas.Nezinau kaip vadinasi bet tur but ne.Jei ziuret i italo traca butu taip.Eina trancas ir mazdaug nuo vidurio i sonus po 40-45cm trancas paeina nuo laivo galo apie 24cm.Tas atstumimas tranco duoda daug laisves laivelio gamintojui-sumazina issikisima variklio su visais trosais i valteles vidu.Kadangi ribas projektuotas kaip edginis ar jactline tipo tai visas iejimas i ribo triuma telpa to tranco pasitraukimo deka.Idetas apvalus plastmasinis dangtis pro kuri as pasiekiu baka,triumo siurbli,daug instaliacijos.Siaip cia rasineju apie labai labai nesamone-N Zelandijos aliumini riba.Ju europoj praktiskai nebuna.Visiskai nestandartiskai konstruotas laivelis.Turi daugiau pliusu nei minusu is kuriu vienas tai plotis vidinis. Jis konstruotas nuo 4.3 iki 6.0m vienodo plocio.Jei 6m toks ribas yra proporcingas tai maniskis 5m yra labai platus ir daro kobra startuojant tokia ka gali islekt lauk.Ka jau kalbet apie 4.3m riba.Hidrofoilis pasigamintas is 3mm nerzaveikos tas problemas sprendzia.Esu bandes savo riba nuleist maksimaliai ir pakelt kiek rasiau tai greicio skirtumas apie 5-6km/h.Ir kuo daugiau uzkrautas laivelis tuo greicio kritimas kritiskesnis.Del neformingumo to ribo-4.3m ribo vidinis plotis 1.38m.Toks pat plotis maniskio ir 6m laivelio.
 #687439   minBOAT
 18 Sau 2017 22:05
Įdomiai sudėliotos ilgio- pločio proporcijos...
Juk net PVC valčių gamintojai jų laikosi.
Tikras galvosūkis!
Tas itališkas ribas pas mane. Klientas nori šalia pagrindinio 50 HP variklio įrengti vietą ir 5 HP. Penketukas S koja, trancas L koja. Tai penketuką kabinsiu per pantografą. Geresnių sprendimų dar neradau...
 #687443   minBOAT
 18 Sau 2017 22:37
vytiocha rašė:Va idetas italiskas ribas.Nezinau kaip vadinasi bet tur but ne.Jei ziuret i italo traca butu taip.Eina trancas ir mazdaug nuo vidurio i sonus po 40-45cm trancas paeina nuo laivo galo apie 24cm.Tas atstumimas tranco duoda daug laisves laivelio gamintojui-sumazina issikisima variklio su visais trosais i valteles vidu.Kadangi ribas projektuotas kaip edginis ar jactline tipo tai visas iejimas i ribo triuma telpa to tranco pasitraukimo deka.Idetas apvalus plastmasinis dangtis pro kuri as pasiekiu baka,triumo siurbli,daug instaliacijos.Siaip cia rasineju apie labai labai nesamone-N Zelandijos aliumini riba.Ju europoj praktiskai nebuna.Visiskai nestandartiskai konstruotas laivelis.Turi daugiau pliusu nei minusu is kuriu vienas tai plotis vidinis. Jis konstruotas nuo 4.3 iki 6.0m vienodo plocio.Jei 6m toks ribas yra proporcingas tai maniskis 5m yra labai platus ir daro kobra startuojant tokia ka gali islekt lauk.Ka jau kalbet apie 4.3m riba.Hidrofoilis pasigamintas is 3mm nerzaveikos tas problemas sprendzia.Esu bandes savo riba nuleist maksimaliai ir pakelt kiek rasiau tai greicio skirtumas apie 5-6km/h.Ir kuo daugiau uzkrautas laivelis tuo greicio kritimas kritiskesnis.Del neformingumo to ribo-4.3m ribo vidinis plotis 1.38m.Toks pat plotis maniskio ir 6m laivelio.
Gal Tu kada prie progos parodytum savo laivą? Būtų labai smagu apžiūrėti :)
 #687512   vytiocha
 19 Sau 2017 15:40
Va ziuriu kokios grazios nuotraukos idetos.... .Jei as mokeciau isijungt kompa... nemoku.Sunkiai su IT mano amziui.Sunaus padedamas buvau prikilnojes nuotrauku kaip perdarinet 9.9 i 15ag dvitakti jamaha.Jei atvaziuos sunus gal ka imesiu pafotkines ar video koki nes ismanus neblogas ir kokybe gera.Siaip as daznas veikejas prie Kiaules nugaros,Ventej,Sventojoj ir sia ziemo tur but Melneragej prie siaurinio molo-du metus atgaudem lasi Sventojoj.Pagaunam,bet i mazesne puse-niekaip neperlipam net 5kg.O JEIGU KARTAIS TEKS PRO sali vaziuot prasome uzsukt nepasididziuot-kaip toj dainoj.Plunge.
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė