Gerą čia Gadis šovė....
Ar tik ne varlės atstovas..

Taip, Brig iš UE geriausiosvaranas rašė:Na iš Ukrainietišku gal geriausios Brig mano nuomone
Saut laukan ji, botas sukurtas pareklamavimuigadis rašė:Sveiki. Pasirodė naujos ukrainietiškos PVC valtys LADYA. Teko pačiupinėti- valtys kaip ir visos is Ukrainos, kokybė tikrai gera, o ir kainos neaukštos. https://www.varle.lt/search/?q=valtis+ladya
Forumo taisykles skaitei? Jei ne tai verta paskaitytgadis rašė:Taip, esu tos įmonės atstovas.
Pabandysiu labai trumpai apie tai. Kas tinka kokybiškai klijuoti PVC, negali tikti neoprenui, Hypalon ir kitiems gaminiams, kurių pagrindą sudaro guma.gadis rašė:ar esate kas nors bandę? http://www.zvejoklis.lt/home/3214-klija ... -pvc-.html
Iš mano išvardintų modelių, tiek ruselių atsiliepimuose, tiek ir visų kitų, tiek ukrainiečių, baltarusių, na ir pačios rusijos žvejų iki pat tolimūjų rytų, tai SOLAR. Jie turbūt toliausiai pažengę toje sferoje. O ir ukrainiečių Navigatoriai. Jie jau dabar transo plokštes deda iki 27cm.minBOAT rašė:Trumpai apie Flagman. Buvo ji pas mane atvežta 2016 m vasarą. Gražus modelis, stori bortai, storas žemo slėgio dugnas, lengva ir visiškai supuvęs trancas. Tranco storis tik 18 mm. Dėl pripučiamo dugno banguotos formos greitas, lengvas ir kokybiškas įklijavimas gamykloje mažai tikėtinas. Rezultatas- greitas tranco sunykimas.
Flagman neturi CE sertifikato ir Lietuvoje negali būti registruojama kaip motorinė vandens transporto priemonė. Ši Flagman buvo registruota ...
Pasak savininko, plaukimo savybės labai geros
HonWave trancas dingti plastiku, tačiau viduje fanera. RIBų trancas taip pat su fanera.PelkiuSenis rašė:As kai prisiskaitau minBOAT postu apie supuvusius transus, tai mane siaubas apima, kad mano kinietis puna ir viena diena bus bedos, kuri kainuos EUR![]()
O yra kas deda plastikinius transus? Lyg Honda i ta puse ar tik nusivaideno man?
O kokia transo pakeitimo kaina pas Jus? Galima ir į PM. Man kol kas neaktualu, bet norėčiau maždaug žinot kas laukia jei kąminBOAT rašė:HonWave valtyse viskas gerai. Ten vanduo nepatenka. Įklijuota gerai. Labai retai pasitaiko defektų su trancais. Tiesiog požiūris į kokybę yra deramas
Dėkui, jau skaičiau. O dėl nelaimingų piliečių.... visur jų yra. To atvirame forume neišvengsim. Nekreip dėmesio ir tiek. Auksines rankas turiminBOAT rašė:Vitoli, čia tokiems skaičiams ne vieta. Ir taip yra nelaimingų piliečių, kurie kiekviename mano poste mato reklamą... Aš matau švietimą ir objektyvią informaciją, kuria gali pasinaudoti bet kuris.
Parašysiu į AŽ
Žinau kas pas jy keitė tranca, mokėjo ar tai 200 ar 300 €, dar vienas kažką klijavo irgi atseikėjo. Dirba jis savo darbą, klijuoja pūslės ir prašo € , nedirbtų ar blogai dirbtų negautų €Vitolis rašė: O kokia transo pakeitimo kaina pas Jus? Galima ir į PM. Man kol kas neaktualu, bet norėčiau maždaug žinot kas laukia jei ką