Tik del tos "netolimos 45m distancijos" kiek netaip skamba. Atsimatuok kuoliukais, tam kotukui gali but kaip ir labai nemazai.

O tai mažum shakespeare pardavinėsi? :DQmas rašė:Nu Donatelo, dekui... Padejai apsisprest ir be Korsaku laidu analizavimo :D Man kaip tik ir reikia koto pagrinde stovinciam vandeniui, seryklom iki 40gr (be pasaro) ir pakankamai netolimiem metimam iki 40-45 metru... turiu Shakespeare mach3 XT, bet noriu atsinaujint - imsiu Tournamenta 70 tadaDonatelo rašė:Ziauriai skirtingi kotai. Turiu abu. 90tukas grynai upinis. Ilgas, stangrokas.. ezere su juo ne kart negaudziau.. ir turbut negaudysiu.. jokio malonumo su juo metyt 30g serykla.. jo charakteriui 50g ir i virsu..
70tukas priesingai, 50g jam jau netoli "malonios" ribos.. grynai ezerinis kotas.. kaip ir sakau, laabai skirtingi kotai.. nelyginami.. universalesnio nera is ju, nes abu skirti skirtingom salygom..
VisualSound rašė:O tai mažum shakespeare pardavinėsi? :DQmas rašė:Nu Donatelo, dekui... Padejai apsisprest ir be Korsaku laidu analizavimo :D Man kaip tik ir reikia koto pagrinde stovinciam vandeniui, seryklom iki 40gr (be pasaro) ir pakankamai netolimiem metimam iki 40-45 metru... turiu Shakespeare mach3 XT, bet noriu atsinaujint - imsiu Tournamenta 70 tadaDonatelo rašė:Ziauriai skirtingi kotai. Turiu abu. 90tukas grynai upinis. Ilgas, stangrokas.. ezere su juo ne kart negaudziau.. ir turbut negaudysiu.. jokio malonumo su juo metyt 30g serykla.. jo charakteriui 50g ir i virsu..
70tukas priesingai, 50g jam jau netoli "malonios" ribos.. grynai ezerinis kotas.. kaip ir sakau, laabai skirtingi kotai.. nelyginami.. universalesnio nera is ju, nes abu skirti skirtingom salygom..
Briedas kazkox.. pirkt 90tuka kad uzmest 45 ??Skridžas rašė:Šiaip tai 45 m yra daug ir kažin ar bus komfortas metit su tuo 70tuku.. Aš specialiai pirkau 90tuka tolimesnei distancijąi... Ir ne karta esu atstumus perkeles ant kuoliuku (o ne iš akies) tad puikiai žinau kad 45-60 yra daug.. Tokiom distancijom naudoju 90tuka.. O artimesnem turiu kita kota.. Nes kaip ir sake skirtingi kotai 70tukuas išvis nepatiko..
Paimčiau, bet...šiandien apsižiūrėjau garaže, kad Zamatarinis upeliuiramkis rašė: be didesnio širdagraužio perleisčiau savo Drennan Competition.
Jo mačiau šitą... papų užsimaniauEDVD rašė:OT: pažiūrėjai šitą https://www.youtube.com/watch?v=iQ2ybH7poYc ir užsimanei?
o kaip ultegros blankas? nebus labai sasyska?timocha rašė:siulyciau ultegra 90, labiau ezerinis kotas sakyciau
nezinau ka jus laikot sasyska,purciau tikra slangadagasxdx rašė:o kaip ultegros blankas? nebus labai sasyska?timocha rašė:siulyciau ultegra 90, labiau ezerinis kotas sakyciau
Nepatingejau pasidomėt, o gi pasirodo naujosios ultegros istikruju "suminkštėjo", cia modelis Shimano Super Ultegra AX .Absolut rašė:nezinau ka jus laikot sasyska,purciau tikra slangadagasxdx rašė:o kaip ultegros blankas? nebus labai sasyska?timocha rašė:siulyciau ultegra 90, labiau ezerinis kotas sakyciau
Parsinešiau foxus, labai nusivyliau, kad ir biudžetinis reikalas (salyginai, vis dėl to 220 pinigų senąja valiuta), bet vis gi FOX. Labai nepatiko kaip suklojo valą:Donatelo rašė:Sunku apsieiti be tavo pastabos "tokios ar kitokios"
Kaip galima patart kuria rite det ant fyderio, kai dar neteko nei pas viena fiderista matyt nei vienos is tavo paminetu riciu..
As tada likciau prie Daiwos, nes jinai man grazesniu spalvu
Tai kad ninja ir legalis perdavimas skiriasi, Legalis 5.6:1, ninja 4.7:1Edmis rašė:Tas Legalis,is paziuros-Daiwa Ninja. Turiu Daiwas su skirtingais pavadinimais,bet,kai pasitikrinau,pasirode,kad ten tapati Ninja,tik su kitokiais spalvinimais ir viena palengvinta detale.Kogero ir cia taspats bus: korpusas-kaip pas Ninja,tik bugnelis nuo kito modelio.