Būtent tie, tik nepirkite atskyrai tokių klijų.Komplekte viskas ok., atskyrai gaidysQmas rašė:Tiesa as bent jau apie sita RepairKit'a sneku - primeciau kad tas ir yra Runos :
http://boatshop.lt/lt/valtys/pripuciamo ... atalog=468

Būtent tie, tik nepirkite atskyrai tokių klijų.Komplekte viskas ok., atskyrai gaidysQmas rašė:Tiesa as bent jau apie sita RepairKit'a sneku - primeciau kad tas ir yra Runos :
http://boatshop.lt/lt/valtys/pripuciamo ... atalog=468
Spėju nelabai, nes nežiūri. Va ką pažystamas neseniai registruodamas parašė:franfurktas rašė:Sveiki,ar reikalingas gesintuvas ir semtuvas pvc valciu tech apziurai?
starka rašė:Prątesimas ir kaip viskas vyksta pas mumi. Gal kam ir pagelbės sutaupyti laiko ir $. Kalba netaisyta
"Procesas toks:
Atvaziuoji i lsla su valtimi ir varikliu, kuria nori registruot, ja parodai, duodi jiems visus sertifikatus. Susimoki registravimo mokesti uz priekaba ir uz varikli atskirai.
Kai isduoda dokumentus, rasai pas juos prasyma atlikt tech apziura. Jei valtis sena - jie iskart pasakys reik vaziuot iki Olimpieciu gatves. (o jei duosi i ranka slamanciu, gal ir nereikes vaziuot) olimpieciu gatvej kiek zinau dabar tech apziura bus 04.24 berods nuo 9.00 iki 12.00.
Siandien tas lsla atstovas pakliuvo i nemalonia situacija, kada pasake man taip pat vaziuot iki Olimpieciu gatves praet tech apziura. Ir vos pasakes tai, dave suprast, kad reik jam i delneli ideti kazkiek, kad nereiktu man iki Olimpieciu vaziuot ir galetume viska cia vietoj sutvarkyt. O as jam ir sakau: "-Tai kad man pagal istatyma nepriklauso i ta olimpieciu gatve vaziuot. Cia priklauso tik nuo mano noro, juk mano valciai ir varikliu nera net metai praeje"
Nejauki tyla buvo keleta sekundziu)) Po to susiraukes dave uzpildyt prasyma tech apziurai, isdave kvita 18eur. (pagal istatyma priklauso). Nereikejo nei ziuret lemeniu, nei neskestanciu virviu, nei kaip uzdazyti numeriai ant valties, apsoliuciai NIEKO!:)))) Telefonu pervedziau iskart pinigus ir cia pat vietoj man israse tecnines apziuros akta,"
Ar jausis 30lbs varikliui sunkumas jei dabar 2.80 su pakabinamu transu, o bus 3.30 kiline?alkanas rašė:Su stacionariu trancu valtis sunkiau eis