Koks valas?dome rašė:sveki, turiu corza iki 28 gramu ir curado 201hg komplekta. Didžiausi volberiai kuriuos metau tai balisongas, rudra... Tačiau su mažesniais vobleriais man jau bėda, labai netoli numetu, ir galvoju dabar, jeigu pasiimciau corzza iki 21g regulara, ar vis dar pamuščiau balisonga, ir ar padidinsiu metimo nuotolį su lengvesniais masalais, tarkim +- 12 gramu.. ??????
Pas mane identiškas komplektas. Kol neperėjau prie PE Japono valo, mano bedos irgi buvo panašios. Pasikeisk valą tarkim į tą patį visų dažnai minimą PE Sunline Castaway. Turėtų bėdos tvarkytis...dome rašė:sveki, turiu corza iki 28 gramu ir curado 201hg komplekta. Didžiausi volberiai kuriuos metau tai balisongas, rudra... Tačiau su mažesniais vobleriais man jau bėda, labai netoli numetu, ir galvoju dabar, jeigu pasiimciau corzza iki 21g regulara, ar vis dar pamuščiau balisonga, ir ar padidinsiu metimo nuotolį su lengvesniais masalais, tarkim +- 12 gramu.. ??????
DaliusM rašė:... tai gal bėda kažkur kitur.
Fluorokarbonas 0.3 ir as jo priviniojes puse bugnelio, nes kai buvo daugiau jo, tai barzda po barzdos...laucys rašė:Koks valas?dome rašė:sveki, turiu corza iki 28 gramu ir curado 201hg komplekta. Didžiausi volberiai kuriuos metau tai balisongas, rudra... Tačiau su mažesniais vobleriais man jau bėda, labai netoli numetu, ir galvoju dabar, jeigu pasiimciau corzza iki 21g regulara, ar vis dar pamuščiau balisonga, ir ar padidinsiu metimo nuotolį su lengvesniais masalais, tarkim +- 12 gramu.. ??????
Kažin ar kas atsakys tiksliai į šį klausimą.. nes kairinių 17Scorpu DC dar nėra, o su desininiais- mažai gaudančių..Moonwalker rašė:Sveiki, ar vertas grieko naujas scorpas 2017 metu su dc? voblom nuo 9-12 cm ?
Vau, o sitiek piaro intike apie zila paleistaRapolas rašė: Matuot su liniuote nematavau, bet abu multikai ,sakyčiau, lygiaverčiai.. nėra patys idealiausi ir tolimiausi metikai (jei rungtyniaut į.. toly:D)