Bisky papasakosiu sava sekm.prasiėjimą.Ryšium su sveikatos sutrikimu ir planuotos salačių žvejybos,pasirinkau eilinį kartą Jūra, ties namais

Laitinis spinas+vablikai

Zalpai man žinomi,tai ir einu paeiliui.Antram zalpe,matau šapalo žaismą paviršiui,fyst-siunčiu l-minow prieš srovę,2sūkiai ir obana

Pakacila į kerus,suvaldyt nein,ten jis ir liko(keruose)atsikabina

Dedu gloogo-hektorą(4cm),visiškai baltos spalvos,matrosas kabinas.Antras zabrosas-ir palei krantą,carpeda kilinė kala

Hektuors be pavadžio,pypec galvoju

Ale nieka,už lupikes užkibus tai ir partempiau.Ein geryn- mislyju.Priėjau užtvankikę,svaidau bukaškes įvaires-nieka.Paėjau žem josios ir-o, bože

3 prafesoriai šapalinskai po 2kg plaukioja.Ir fyg,siūliau visokio plauko masalų ir duonos pasiūliau ant kablio-jie pasakė griežtą ne

Na tai leidau tada pelei kerą gloogą,pakšt-upėtakiuks

Pasigrožėjau-paleidau ir kartu pasidžiaugiau,kad šalia namų ,galiu carinę žuvį pagaut

Toliau,grąžus posūkis,pavirtusiai medžiais,pamatau kilinius šapalus besiganančius,,vablikų nenor

.o link vidurio pažvelgus-a j.........mat.Motina šapalų beplaukiojanti,jei akys nemelavo min.3kg.Žinia,ji mano masalus ignoravo visiškai,tai nupalukė.Vėl posūkis,tik šį kart ešeriai užpuolė,keletą grąžių vienetų krantan

Dedu,coundowną 7 ir bum,vėl margis upėtakas,smagu-dūša pojot

Leidžiuos dar žemiau upe,tuščia-jau 12 dienos,karšta,prieinu žymiają duobę,už kurios seklius ir juo turiu grįžt namolio.Užsidedu pavadoką patį mizerniausią,15 cm iki 2,5kg laikymo,tipo apsidraudimui

Kabinu geltonai trydavą tvisteriuką 5cm,sakau ešerį pagausiu.Pirmas metimas,tvieteris nusileidžia dugnan-kylst,ahoj-sėdi,kažkas tokio

Paitempiu bisky,įmatau apie 4kg lydį,nu i pradėjom žaistis,aš ją artyn,ji vėl gilyn

Matau lūpos jos,visai prie valo,pypec-nutrūks,ale dar laikos-vėl prisitempiu,spinas keturlinkas,ryvokas-haleliuja,pabėgo

Galvotum valas-nei velnio,karabinas neatlaikė,vot bus man *BLYN* nusismulkint iki negalėjimo.Anyway xorošo parybačyl ir žinau,kur pabaisa upelyje gyvena

Over