Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1

#61850   senuks
 03 Bir 2008 06:40
Tai ,kad anas lydekinis-ešerinis :lol: Šapalui turu Tinyyyy :-D

#63121   senuks
 17 Bir 2008 09:56
Bisky papasakosiu sava sekm.prasiėjimą.Ryšium su sveikatos sutrikimu ir planuotos salačių žvejybos,pasirinkau eilinį kartą Jūra, ties namais :-D Laitinis spinas+vablikai :lol: Zalpai man žinomi,tai ir einu paeiliui.Antram zalpe,matau šapalo žaismą paviršiui,fyst-siunčiu l-minow prieš srovę,2sūkiai ir obana :shock: Pakacila į kerus,suvaldyt nein,ten jis ir liko(keruose)atsikabina :evil: Dedu gloogo-hektorą(4cm),visiškai baltos spalvos,matrosas kabinas.Antras zabrosas-ir palei krantą,carpeda kilinė kala :cool: Hektuors be pavadžio,pypec galvoju :-D Ale nieka,už lupikes užkibus tai ir partempiau.Ein geryn- mislyju.Priėjau užtvankikę,svaidau bukaškes įvaires-nieka.Paėjau žem josios ir-o, bože :shock: 3 prafesoriai šapalinskai po 2kg plaukioja.Ir fyg,siūliau visokio plauko masalų ir duonos pasiūliau ant kablio-jie pasakė griežtą ne :-D Na tai leidau tada pelei kerą gloogą,pakšt-upėtakiuks :cool: Pasigrožėjau-paleidau ir kartu pasidžiaugiau,kad šalia namų ,galiu carinę žuvį pagaut :-D Toliau,grąžus posūkis,pavirtusiai medžiais,pamatau kilinius šapalus besiganančius,,vablikų nenor :evil: .o link vidurio pažvelgus-a j.........mat.Motina šapalų beplaukiojanti,jei akys nemelavo min.3kg.Žinia,ji mano masalus ignoravo visiškai,tai nupalukė.Vėl posūkis,tik šį kart ešeriai užpuolė,keletą grąžių vienetų krantan :-D Dedu,coundowną 7 ir bum,vėl margis upėtakas,smagu-dūša pojot :cool: Leidžiuos dar žemiau upe,tuščia-jau 12 dienos,karšta,prieinu žymiają duobę,už kurios seklius ir juo turiu grįžt namolio.Užsidedu pavadoką patį mizerniausią,15 cm iki 2,5kg laikymo,tipo apsidraudimui :cool: Kabinu geltonai trydavą tvisteriuką 5cm,sakau ešerį pagausiu.Pirmas metimas,tvieteris nusileidžia dugnan-kylst,ahoj-sėdi,kažkas tokio :shock: Paitempiu bisky,įmatau apie 4kg lydį,nu i pradėjom žaistis,aš ją artyn,ji vėl gilyn :evil: Matau lūpos jos,visai prie valo,pypec-nutrūks,ale dar laikos-vėl prisitempiu,spinas keturlinkas,ryvokas-haleliuja,pabėgo :cry: :cry: :cry: Galvotum valas-nei velnio,karabinas neatlaikė,vot bus man *BLYN* nusismulkint iki negalėjimo.Anyway xorošo parybačyl ir žinau,kur pabaisa upelyje gyvena :-D Over

#63259   senuks
 19 Bir 2008 08:10
Dzen dobry,taigis vakar nušoliavau iki duobės,te kur pabaisa gyvena :-D Aptalžiau vobleriais-nieka,aukšlių dafyga,bet predatoriai nesiunta be muzikos :? Nugi sakau,mažu pasitvrtys geltona spalva,kaip aną syk :lol: Dedu citrinininį tvisterį su laisva pakaba,džigauju.Po 10 min vieno pratempimo palei krantą ir staiga ištaukus masalą iš undens,lyg tarpeda išlend lydeks.Sustingau ir easy įleidau masalą atgalios,patampiau ir :shock: :shock: kalė.Visą vaizdiny stebėjau per pusantro metro :cool: Smagiai bliaka buva :-D Ana virš kilo svėrė-tą vakar kliova daugiau nematiau :cool: :cool:

#63404   senuks
 21 Bir 2008 16:36
Šyryt pasicyrkinau bisky :lol: dve sistrionky gimnazystky :-D 2x2kg
Paveikslėlis
PS.Vis da keršyju už starkius :evil: iš veido matyt :evil:

#63457   senuks
 23 Bir 2008 08:19
Matai,gerai išsilaikęs esmi :-D
Da už kadro kilinė buvo,nepotkinau :lol: Visos ragavo kislotniny tvistery,geltonas kūnas su balta uodega,čia tas pac,citrinininins :-D Veikė lėtas pravedimas palei dugną,pastuksenant mažumėlę.Mana laitinis fujitsas atlaikė pamokas dešimtukui :cool: Krč.vėl buva bezbožnai smagiai ;-)

#63521   senuks
 25 Bir 2008 08:04
Bondžorno.Scenarijus kartojasi :-D Vakar su friendu,palėkėm bisky prie namų su dviratukais :lol: Tik atvykus sviedžiu tvistery-pakšt,peilis :shock: Hana sakau,ims gerai :!: Nu bet,taip aišku nebuvo,tačiau kolega upėtakiuką išprašė,šapaliukų keletą.Vykstam tadu į čūdo jama,ten kur pabaisa gyvena.Citrinininis tvisteris lekia palei kerus,jabadabadū-1,2kg.Kolega nutarė nemedžiot upėtako,deda riperį geltoną tože :cool: Habas,šaukia-yr :!: Bėgu padėt ištraukt,o ten išlindo iš gelmės ta pati pabaisa apie 4kg.Užkibo jam ,toj pačioj vietoj,kur man prieš 2sav ėmė.Vyksta varginimas,mintyse sakau patikrinsiu josios gerklę,turėč rasti savo tvisteriuką :evil: Mums bediskutuojant,kokia graži lydė-ana fyst gerą ryvoką ir aleliuja :cry: :evil: Reiškias eisma,vėliau josios pajuokint :cool:

#64395   senuks
 06 Lie 2008 12:25
Labadiena rebiatkos :cool: Bisky buvau palekes pailset su sheimyna,vakar gryzes lekiau prie sava upes y dvikiliu ledeku karalija :-D nu ir zb,palei medy pratraukiau citrininininy tvistery-kujakt,visame vaizde pasirode grazuole ir truktelejo,na vel buvau su laitiniu kotu,tai malonuma kibirais :-D :shock: kaip nekeista ash janja ishtraukiau.Taigis sveriu-lygiai DU KILAI :-D :-D nu ple,matyt ten ju sheimyna gyven :shock: na dar po penkiu min ir kilogramine krantan atkeliavo.Jura manes lauke :-D :-D

#64477   senuks
 08 Lie 2008 12:49
Tadai,sekm.buvau kur prabridai tada :-D Nu ple. po1-2kg plaukioja sau ir šūda dara iš mano pastangų :evil: nei vabliko-nei duonikes :-D
Uo tai tu turbūt atradai juosiuos ties Lauksargiais :-D ar aš klystu :?:

#64740   senuks
 12 Lie 2008 07:28
Jep,bisky įspūdžio nuo vakar bandymo pagaut šapalninką :lol: Dūriau tiesiai žinomon vieton nr1.Uždėjęs 0,16 mono ir juozą 44,metu prieš srovę,pakliovkių nėr,bet 2profesoriai lydį vabliką iki kranto :evil: Pasitraukiu žemiau,maudykla tokia su nardykla.Lipu ant jos,fyst pasroviui juozą,ogi žiū-parsiveja lydys aną.Susukau staigiai-gaila gi vabliko,nukąs :evil: Lydeks stov vietoj,ramiai pakeičiu juozą į x-rapą 8cm,mat ilgesnis,tai aceit nereik ir pavadoko metalno :-D Pirms metims palei ją,trukt-šmukt.ji lėtai pasisuko ir labai lėtai krimstelėjo masalą-kirtims-yr :-D :-D 0,16mono-oi kaip smagu traukt su pastaruoju :cool: 1,2kg,tiek svėrė ta mano flegmatikė.Einu į vietą nr2,kur nesen mačiau šapalų,šį kart maunu per subinę grambuolį ir fak-nieks neim,brendu iki nr3.kur tikrai,jų tur būti :!fig! Plia, ja tak y snal-nieka neišeis 2day.Kiūtinu atgal vandeniu,stoju prie nr2-ant juozo kabijas upėtakis :shock: ant legalumo ribos-tikra puošmena Jūros,ji ir plaukia atgalios.Ale kaip jie šokinėjo :shock: 0,5m virš vandens iššokdami-kaip kine :cool: Grįžtu į nr1,Apeinu ir insibridęs,leidžiu grambuolį.Kažkaip prafesariai man sugeba nutalžyti vabalą,o kibimo smagaus nėr :evil: Laikrodis rodo 8val vakaro,nors rimtas kliovas tik turėtų prasidėt,žadėjau brangiąjai grįžt laiku,priskynęs lauko gėliu ,pėdinu namo :-D Smagu :cool:

#64807   cesius
 13 Lie 2008 15:30
Jura sestadienis Paveikslėlis, daug ju ten ir rankose devynis apturejau.

#65034   senuks
 16 Lie 2008 10:45
Haleluja rebiatos.Vakar teko tikrinti sekretną šapalninininkinę vietą :-D Ūra-1kg šapals ant horneto ketvirtuko :shock: Bet,veiksmas kino vertas :lol: Ėjova visą ruožą dviese,matrosai kabinėjosi gan intensyviai,šapalo nesimatė.Anava ruožiuks su labai indomiu dugnu,lyg būtų pajūrio kopos,o už jūjų-raz,gelmė.Už 30m.koriaga styro,o gi prie jos siunta gražuoliai.Nu ką,damest nein,plukdom duoną.Jai priplaukus prie koriagos,kibimas-nepaėmė,fuk :evil: Draugas plukdo toliau,ašai dedu hornetą-tože darau tą patį :-D Vis patampydamas.Štai koriaga,sakau pažvelk,kaip gerai atrodo vablikas kaip patampai-jabass :shock: Pusmetrinis šuolis iž vandens,pelekai suraudonavo-sėdi :cool: Štai,dėl tokių čūdų aš myliu žvejybą :-D :-D

#66071   senuks
 28 Lie 2008 15:47
Na tai labs vakars :cool: Kol kas Jūra baisingai nusekus,kliovas *prastas*.Šapalai išsilakstė ,kur tais :evil: Vienžo, žuvinai sau siestą pasidarė :-D Upėtkiukai tai siunta be muzikos,šapalus gaudydamas-vis keli užsikabyja-grąžūs rūpūžokai :cool: Imsiu musiet džerką :-D pračekinsiu vietinius šūdprūdžius :lol: Koniec sviazy

#66454   Gedas
 03 Rgp 2008 08:55
O jie kiekvienais metais kyla,tai po tokios nakties dvi paras gali neit zvejot.Beja Senuks,prirašymo dar Jovarams nesi daves o musu vietikes žiuriu stipriai ekspluotoji.Gerai kad dukra isitaisei,ramiau truputi. ;-)

#67371   senuks
 09 Rgp 2008 20:16
Bandziau shiandie UL.Liaudiškai tariant-nuleidau :-D :-D Eina na-netol trejų dešimčiu matrosu truktelejau.Viens buva apyzdaravis,galvojau shapals,bo ritiki eja zvygdama :-D :shock: Daba manishkis laic spinings, atrodo kuolelis :je-heh Zmogus,gali nupushti nuo tokiu lengvybiu !jablynkst!: Shapalo taip ir nemaciau,sprindiniai kamikadzes kabinejos.Matrosams ryskiai sharabanai susisuko,ant mikro im,ant vobliko im(tarp kitko stambesni).Vien zo-visus paleidau :roll: as baigiau :-D

#67386   Donks
 10 Rgp 2008 01:21
pasidalinsiu ir as savo ispudziais nuo juros. Siandien porai valandu nutariau nueit prie juros pazvejot. Ziuriu vandens nelike, bet per pusantros valandos 4 kuojikes ir du sapalai. Vienas 0,5kg kitas 1,2kg. Ant kukuruzo su pludine meskere.
Paveikslėlis

Pries menesi toj pacioj vietoj 0,7kg sapalioka istraukiau.

Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo 1 Donks. Iš viso redaguota 10 kartus.

#67419   Donks
 10 Rgp 2008 21:54
Siandien mano vietele buvo uzimta, tai asistojau uz 20m, ir ten @@@@@ nieko nepagavau. Paskui persikrausciau i savo megstama vieta ir ten per 1h nuo 8 iki 9 kuklesni, bet visai neblogi 1kg ir 300g sapaliokai.

Paveikslėlis

Paveikslėlis

siandien bandziau dviem dugninem vel ant kukuruzo. Siek tiek nuobodziau, nes nesikabina kuojos :) nzn cia gerai ar ne :D
Paskutinį kartą redagavo 1 Donks. Iš viso redaguota 10 kartus.

#68386   DainiusM
 16 Rgp 2008 22:08
Siandie vakare porai valandu nuvaziavau patikrint viena Juros reva... rezultate vienas apie 300g eserys, pora neiskaitiniu upetakiuku ir pora sapaliuku... da tokiu mazu spiningu nebuvau pagaves :lol: pasirase visi ant pirmo numerio meps boruzeles.

#68740   Pjovejas
 20 Rgp 2008 09:42
buvau praeita savaitgali, pirma kart taip gerai kibo ant sausos muses, kazkaip ne megejas su sausiaku gaudyt, bet si kart isitikinau visais privalumais.....
daug mazu upetakiuku pakliuvo, buvo vienas rimtesnis pasikabines, bet is po varzybu museliavimo turejau uzsirises muse su kabliuku be uzkarpeliu....echhh......atsipurte......
PS. Doni paskambyk, neissisaugojau tavo nr

#68845   DainiusM
 20 Rgp 2008 18:14
Sakau kas per velnias Juroj... buvau viena vakara su UL tai neimanoma per tuos sapalinius mazmozius uzmest... :lol:

#68928   senuks
 21 Rgp 2008 11:11
Den dobry,tie storuliukai depresijon varo :-D Aną dieną susinervijęs,dėl vobliukų neefektyvumo,dėjau duoną ant kabo-fyst,pasikabija viens ir į krūmus,buvau su UL,nors keletą sek.pakaifavau :-D :cool: i ans nuėjo :evil: Kažkur virš kilo buva drąsiai,tereikėjo pamislyt,pagaliau aš tave pričiupau sabaka-tūt ano y bylo. :evil: Nieka nebus,reikia traukt žemyn upe,matyt rudeniop gilyn jiem norisi :!:
Česiau a mes parybačinsim kartu- a ne :-D :?: Noriu mest akį į tavosiosios puikiosiosios muselininininės inprovizacijas :-D

#69057   senuks
 22 Rgp 2008 08:33
Nutiko toks dalyks vakar. :-D Po sekmingo peiliaus ištraukimo su UL ties namais,drožiau toliau su tvisteriuku,kokių 4cm ir 5g.Metims palei kerus,čiūjų yr žolikės pakibusios,likus 5m-akurat žolikes,nu ,bet ,o tačiau-ze shadow :shock: is coming-pod 4-5 kilogramčika :shock: Captelėjo mano guminę virpę :-D ,ale tik su lupikėm i nepakiba :evil: Matau stovi-tyhoriom mestelnu tą pačią virpę,nu *BLYN*-tiesiai jai ant galvos :-D Pasibaidė zaraza-senai taip rankas drebėja :shock: Daba žinau jos irštvą :-D
PS.Pavadoką buvau uždėjęs :-D

#69888   Donis
 30 Rgp 2008 19:06
Siandien Juroje jemiau 14 sapalu :grin: ,kolega 5 :grin: ,taipat pagavome ir kirsliu,bet kitoje upeje,cia jau ir kita tema :-D

P.S. Taurages lydeku siaubai,uztikau viena monstre :shock: ,kuojas po 500g gainiojosi,buvo tas rastas ir i pavirsiu pakiles :shock: ,teks kviestis mane i svecius,kad prirodyciau :-D

#69893   DainiusM
 30 Rgp 2008 20:51
Siandien perbridau ruozeli ties sungailiskiais... nu ne vienos rimtos zuvies nemaciau, bene tau Doni is paskos brist pakliuvo :?: :neutral: :-D

#69895   Donis
 30 Rgp 2008 21:05
As gaudziau zemiau Taurages,labai jau jiem batiko Black zulu :twisted:

#70158   senuks
 02 Rgs 2008 06:52
Nu jo-bisky pateršta čionais :evil: Anyway,nekreipiant dėmesio į vieno asmens sapaliojimus,Jūra daba skaidri,jak stioklyško.Reziumuojant vasaros sezoną,nieka įspūdinga nepagavau.Mat jį šunys,kitą sezoną atsigriebsiu :-D Daba Ruduo :twisted: Jis gal pasiūlys ką nors padabdnesnio :lol:

#70682   senuks
 05 Rgs 2008 11:06
Laba-vakar šastelėjau prie namų :lol: Sakiau pradžioj bandysiu su tvisteruku ešerą pagaut,po aceit dėsiu blizgę ir gainiosiu lydekus :je-heh Aštuntąjame metime tvisteruks nuskęst,cympt-kali kažkas :-D Nu aiškiai lydeks :je-heh Žvejinau su laitu,pavadoks buva,ale stiprybė josios pasirodė :shock: matyt atsipenėjo vasarą :roll: Na ir štai-1,8kg ant kranto.Nu kodėl taip yrble,vobleriai prašmatniausi,brangiausi ir kitokie iausi...Ima kvaišos kažkokią šūdgumikę :-D Po to 50min.nei kibimo :-D tatai ,tokia mano nūdiena..

#71454   senuks
 11 Rgs 2008 09:25
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... -k141.html
Index: T-3-58
Štai šis tvisteriuks-mažiuks,bet Jūroj įtinkantis daikc :-D Vakar ant ULo kilograminę išprašiau krantan.Dar 2 lydžius stebėjau besiganančius sekliuje(apie 2kg)Nykuja nieka nenor :evil: Anei vieno matroso nepagavau,fyg znajet kas jiems pasidari :? Pagal šnekas,jau pasirodė užjūrio svečiai-šlakai :cool:

#71925   senuks
 15 Rgs 2008 13:20
Na pasipasakosiu bisky :-D Buvau skaitos balskų užtvankoj(užtvenkta jūra)3spinigai,4dėžės masalaičių ir t.t.Tipo šturmuosim su mediniu, irkliniu laineriu :je-heh Ryte atvykstam,vėjas jomajo-haladylnikas,pastovėjom prie valties ir nutarėm krantuku prasieit,bo šitaip šilčiau :-D Prie pačios užtvankos ,matrosą stambų timptelėjau ant ULo ir psio.Dziakobas tuščias.Saulė pakilo,šilčiau-nakuis sakom,rasi atvykom su rakandais-sėdam valtin.Plaukiam,velkiaujam,nieks neim,šalta :cry: Po valandžikes-nutarta,nutraukti tokią žvejybą(valtis leidžia vandeny,šalta,nekiba)Keliamės į upę.Prie grąžios Balskų atodangos,pametus piatro kultinį straiką-Aleliuja-upėtakis legalus sudrebyjo mano ulą :-D :cool: O grožybė spalvų,mmmm..Paleidau,vandeny tikrai grąžiau atrodo :grin: Keliamės žemyn,prie kitų atodangų-2km praeiti pro šabakštynus,bruzgynus, padovanojo ma sprindinį šapaliuką :-D :je-hehTaigis,iš tikro nebuva apie ką pasakot :-D Ale smagu kartais išsikalbėti :je-heh

#71942   eLPi
 15 Rgs 2008 15:29
Senuks, smagu skaityti ::liux .
Gaunas beveik "senuks ir Jura" :jeheje:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis