Zauberis su pintuku bendrauja gerai, bet būna ir užsiožiuoja,o excia valą kloja kryžmai, tad barzdų negali būti teoriškai, o praktiškai visko gyvenime būnakazbekas rašė:tikrai labai idomu kuo geriau?
ten valo vediklyje koks papildomas guolis ar metalas vediklio koks ipatingas?
as kol kas neizvelgiu kuo Excia pranasesne uz Zauberi.
Užjaučiu...senuks rašė:Mana zauberis 2000,suėdė samuline 0,08 per 2mėn![]()
Shimano Sedona 750- sveria apie 170g kiek pamenu ir nekainuoja 300Lt... Tokia pat tik didesne (1500 dydzio) penketa metu droziau ir nepavyko sudrozt. Dabar UL naudoju Shimano Technium 1000, svoris 205g, na kaina virs 300Lt, bet visumoj as ja labai patenkintas...audrutis rašė: Gal kas galit parekomenduot pintam valui tinkancia rite, sveriancia iki 200g, kainuojancia ne daugiau 300 litu
Bet kokia rite, su bent kiek normalesniu mechanizmu svers daugiau nei 200 g., siulau i tai nekreipti demesio, o paisiimk savo koteli ir nueik i parde su didesniu riciu asortimentu. Dek ant kotelio tas kurios tau patiks - truputi pamuojok palaikyk, ir issirink ta kuri geriausiai tiko. Gal but ji svers 250 - 300 g. bet visiskai deres prie kotelio, o tada parasyk ir mes tau ja surasim kur ji pigiau kainuosaudrutis rašė:Shimano Sedona 750 pas mano draugeli yra. Per maza man ana.
O uz kiek imanoma pigiausiai paimt shimano technium 1000? Si itariu man labiau tiktuIr kaip ana reaguoja i pintuka?
O is Ryobiu nieko nera 200g svorio? Ju kiek teko girdet kaina zemesne, bet kokybe nelabai nusileidzia ShimanuiBet tiek Zauber, tiek Excia 1000-ines beveik 300g sveria
Na gal as is ryto ne taip mintis isdesciau, bet manau, kad kiekvianam atvejui skirtingi parinkimai. Tam didele itaka turi ir kotelis, mano atveju gavosi visiskai geras derinys, todel as ir nesiulau butent taip ar kitaip sukomplektuoti iranki, o rekomenduoju praktiskai parinkti viena ar kita daikta irankiui. Kaip sakant kiekvienam savo tiesa reikia surastiniuxa rašė:Na as ant savo UL buvau uzdejas 2000 zauberi... nesiplesiu gal apie mazohistinius svaiciojimus, bet gavosi nei i tvora nei i meta, su 1000 techniumu spiningelis graziai balansuojasi. As nesakau, kad netiktu didesne, bet is didesniu zinau tik twin poery 2000 arba 2500 dydzio, magnio korpusu, kuris sveria panasiai kaip tas techniumas... tik kaina jau is kosmoso lygio.
p.s. noreciau pamatyt ta UL spininga kuris rankoj smagiai guli su 2000 zauberiu...
Tokiam kotui puikiai tiktu Tvin paueris 1000, tais tai puikiai su pintuku draugauja, o jei nepagailetum LT tai ir magnesiuma ta pati ikirstumaudrutis rašė:Pas mane gloomis 841 IMX, kuris sveria 83 gramus, ir as tikrai nenoriu det ant jo kazko sunkaus. Tikrai esu tai bandes ir galiu konstatuot, kad nedera prie sio koto sunkios rites![]()
Niuxa, nu neatsakei man kaip tas techniumas elgiasi su pintukuIr kaip anas ji kloja?
Gaudau su 2500 TECHNIUM, ritė turi tą taip vadinamą super slow oscillating system- būgniukas vaikšto labai lėtai ir kloja valą "vija prie vijos". Pats su tokiu reiškiniu nesusidūriauaudrutis rašė:... nedera prie sio koto sunkios rites...
Šitą dalyką nesunku pasitikrinti. Pas mane darbe yra laboratorinės elektroninės svartyklės, tai dažnai atsinešu pasverti / pasitikrinti savo masalus. Esu pasisvėręs ir visas rites - tiek shimano, tiek daiwos, tiek zauberis 1000 atitiko deklaruojamą svorį su +/- 3g paklaida.ramkis rašė: ....Juk daugeliui mano pasirinktas Zauberis atrodys per sunkus, bet kas garantuotas, kad gamintojo deklaruojamas rites svoris yra tikrai toks kokio reikia
Zvejoju tik su pintuku, siuo metu salmo elite brade 0.08. Viskas ok, upese kai gaudau vien su sukre metant pries srove revoje, kai praktiskai nera kada vepsot, tik meti, suki rankena ir trauki dideliu greiciu... retkarciais pasitaiko viena kita kilpele (valo kol kas nesudroziau, o jau tikrai ne viena zukle laiko), bet tokia pat kilpele pasitaiko ir tarkim pas stradik`a kuris dar brangesnis... zodziu uz tokia kaina man tai tinkantis variantas. Del darbo garso kazkaip nepasakyciau, kad kazkas girdetusi... a, tiesa... valo vedikliui plastikine ivore pasikeiciau i guoliuka. Tai tiek ziniu.audrutis rašė:Niuxa, nu neatsakei man kaip tas techniumas elgiasi su pintukuIr kaip anas ji kloja?
Iš PLAT- pilnai patikrintas variantas, "siurprizų", kiek teko girdėti, nepasitaiko. Tik iš jo truputį brangiau, maždaug 10- 15 USD, negu iš, pavyzdžiui, šito:audrutis rašė:...Xrapai, o Nasci 1000S cia isigyt neimanoma? As niekad nesu nieko siuntesis is uzsienio ir nelabai zinai kaip tai vykstaAr is to puslapio kur imetei nuoroda galima persisiust, patikrintas jis
Dekui
Tas mechanizmas TECHNIUMUOSE yra, kaip ir visuose brangesniuose SHIMANO, pradedant ELF serija (Europietiškoj linijoj- nuo SUPER modelių)ramkis rašė:...Techniumas guldo neblogai, bet jame nera sliekinio mechanizmo, kuris kloja vala S forma, o ne vija i vija...
Na, čia irgi priklauso ne nuo to, kur surinktas, o nuo ritės modelio: STRADIC FI surinktas Malaizijoj, o lankelis- vientisas. Tas pats ir su "malaizietiškais" Biomasteriais.niuxa rašė:Skiriasi lankelisJapono vienos dalies, o malaizietiskas turi sujungima pries vedikli)...