Duosiu tau blyn zvejukasorangitto rašė:kaip ir tu scerbakovu visos serijos kur idejo zvejukas apie ul.

Duosiu tau blyn zvejukasorangitto rašė:kaip ir tu scerbakovu visos serijos kur idejo zvejukas apie ul.
Jo, cia gi idejo zvejuko zvejybos objektaslydekiukstis rašė:Duosiu tau blyn zvejukasorangitto rašė:kaip ir tu scerbakovu visos serijos kur idejo zvejukas apie ul.Biski skirkim personas...
Atsiprasau susmaisiau nikuose tikiuos neteisit baisiai visko pasitaikolydekiukstis rašė:Duosiu tau blyn zvejukasorangitto rašė:kaip ir tu scerbakovu visos serijos kur idejo zvejukas apie ul.Biski skirkim personas...
Pasitikslinau - mano paimtas turi 5'6" ilgį.Skumbrotas rašė:Aš kai ėmiau rudenį, tai trumpesnieji (5'5" ilgio berods) buvo jaučiamai stangresni nei šitie 6',airis rašė:neiskenciau: river princes, 6", 0-3,5g.
o kokia to hunterio akcija? jauciu karves udega ar ne?orangitto rašė:Reiskias man to reik ilgesnioUzsidejau ant to larus hunter, kur neseniai pirkau, rite sena cormoran mini gt 500, nu ne loomis su kokiu techniumu
balanso nelabai yra bet kaip uz tokia kaina, tai geras kotas, tik rite per sunki jam, reik kasko lengvesnio
Na palauk kai uzsides masalas, visai kitoks balansas paliks ;)orangitto rašė:Reiskias man to reik ilgesnioUzsidejau ant to larus hunter, kur neseniai pirkau, rite sena cormoran mini gt 500, nu ne loomis su kokiu techniumu
balanso nelabai yra bet kaip uz tokia kaina, tai geras kotas, tik rite per sunki jam, reik kasko lengvesnio
Pirkau Kauno Romadoje Kaina 107 tai uz 100 atidave.airis rašė:kur gavai tokia ritute?
Turėjau porą taip besielgenčių r2s vobleriukų, tačiau aš jų darbą ištaisiau palenkdamas kilpelę į priešingą pusę nei jis verčiasi, vienas jau davė lydį. Nežinau kaip tau niuxa, bet pagal tave palenkus vobleris dar daugiau turėtų verstis.niuxa rašė:Daroma dviem budais, vienas is budu siek tiek palenkti kilpele prie kurios vala risi i ta puse i kuria virsta voblikas...
Vitolis rašė:Na cia paprashciausiai Niuxa apsiriko rashydamas. nieko tokio. visvien suprantama. Man vienas voblikas Salminis irgi virsdavo. Liezuvelyje kilpa, tai kaip sako Niuxa jos nepalenksi. Ash kazkur rusishkam saite paskaiciau ir ant apatinio trishakelio kotelio pavyniojau truputi plona juostele shvinelio. Jis visai gerai stabilizavosi, taciau ish flotingo patapo artimas suspenderiui. Bet dirba neblogai.
Su svinais ir sunkiais trisakiais zaist galima, bet reikia zinoti, kad papildomas svoris visada gesida voblerio darbo agresyvuma. Kas liecia liezuvio slifavima tai elementaru. Jei virsta kairen, vadinasi kaire liezuvelio puse duoda didesni pasipriesinima, vadinasi ja ir reikia siek tiek pasiaurinti. Ta "susiaurinima" atlieku peiliu ir tai buna greiciau apipjaustymas negu slifavimas (tik reikia labai atsargiai po truputi vis pabandant, kad paskui netektu desinio krasto plonint). Tai uztrunka pora minuciu maximum. Tuo budu esu atvedes i prota kelis ugly dackus, duel, yo-zurri, rapalas kelias, salmo... zodziu visa eile medinuku. Ir sis budas man daug labiau patinka uz kilpeles lankstyma. tai tiek ziniu is mano puses...rytukas rašė:beje, kurį liežuvėlio kraštą reikia šlifuoti? tarkim jei vobleriukas srovėje virsta kairėn, tai peršasi išvada, kad šlifuojam dešinį? ir iš patirties gal kas pridurs, kiek laiko užima balanso ieškojimas šlifuojant. be abejo, atvejis atvejui nelygus, kaip ir sąlygos, kuriomis tai atliekama, bet visgi?
Visu pirma ar tau jo reikia 2.70 jei buvai numates 2.15 O del kainos, tai cia jau individualiai kiekvienas turi sprest. O tu ta 2.15 rankoje bent laikei? Gal jis tau ishvis nepatiks. Kai busi mano krashte, duok zinia. Duosiu nors pakratyt. Na kiek ji kas mate, jiems tikrai patiko. Man jau sakiau - prilipo.DeGrigo rašė:Nu ilgai tema jau gulejo taip nelieciama bet kai Vitolis parase ir prikele tai ir as dabar noriu paklausti ar beverta man dar galvoti apie ta KONGER firmos spiningeli... Laukiau as jo nuo Sausio dabar atveze ne 215 bet 270 sakau kas cia per bajeriai tai neturim dabar turesim tik po menesio... Tai ir susinervavau ir pasimeciau ka daryti uvom sutare kaina 180lt tai ne dabar pabrango jau iki 230lt, todel ir noriu paklausti gerb. Vitolio ar apsimoka tiek moketi uz ta kota ar nebelabai...