bliam gal netycia ir susigundyciau atlekt...
o kur gaudot? cia kazkas minejot nuo pacio miestelio? tai niekas neatsiliepia kas kur palekt pazvejot noretu is mano krasto? 

as as aszekisLT rašė:bliam gal netycia ir susigundyciau atlekt...o kur gaudot? cia kazkas minejot nuo pacio miestelio? tai niekas neatsiliepia kas kur palekt pazvejot noretu is mano krasto?
o is kurio krasto tu busi??zekisLT rašė: tai niekas neatsiliepia kas kur palekt pazvejot noretu is mano krasto?
as is droghedosdalius1984 rašė:o is kurio krasto tu busi??zekisLT rašė: tai niekas neatsiliepia kas kur palekt pazvejot noretu is mano krasto?
tai as savaitgali ir planuoju, nes kitaip paciam neiseina, blazes turi berods mano nr, susiskambint galim arba i privata papiesk. tik as nzn ar sestadieni ar sekmadieni lekt, nzn kaip orai busblazer rašė:as as aszekisLT rašė:bliam gal netycia ir susigundyciau atlekt...o kur gaudot? cia kazkas minejot nuo pacio miestelio? tai niekas neatsiliepia kas kur palekt pazvejot noretu is mano krasto?
as noriu zvejot, bet tik savaitgali galiu.
Ryobi Zauber 4000 dirbapetriukas rašė:Angler norejau paklausti ar rite tavo kartais ne adrenalinas is salmo? jei taip tai kaip tau ji???/ gerai dirba??
Jo jo i Ramor'a tik su mazom subinem,nes tik tada ten gerai jausis,svarbu ,kad viskas kuo lengviau butuAlvius rašė:Zinai, kai nera laiko kazkur bastytis ir ieskot ko nepametes,renkiesi lengviausia varianta. Zinoma vieta ir zinai, kad tikrai pagausi zuvi. O del tu subiniu, tai nereik uzsiaugint dideles ir nereiks stumdytis
kai nuvaziuosiu ir pamatysiu :D nesu ten buves, esu buves ten kur zemiau yra, toks ovalas labiau, ten jau reikia leidimo tipo, 5e dienai arba 30e metam kiek girdejau, nes ten upetakiu yra...o ta kur pazymejau, tai pora airiuku patare, sako raudziu, karsiu, lydeku ten nemazai...tai bandysiu savaitgali sturmuoti to ezerelio krantuspetriukas rašė:zekis Lt kas ten per ezeriukas kur nuoroda idejai ??? kas kimba? kaip su leidimais ten? ir ar eina nuo kranto zvejoti?????? idomu butu pameginti.... :DDD
as irgi zvejoju dviek kabliais, kai viens auksciau karmuskes, kitas zemiau ir nesuku sau galvos... manau ne tai yra svarbiausia, svarbiau pasirinkt tinkama vieta ir tinkamai uzjaukint..zekisLT rašė:liaudis, man durnam paaiskinkit...paternosteris...http://www.salmo.lt/video/vienam-gale-k ... 010-10-03/
ziuriu ta laida jau n kartu ir galvoju, kaip kas ir kodel...nes man pasitaiko ir uzsipina..o kas nlb suprantama ( cia ne tik sia sistema, kodel kabina 40-70 cm pavadelius nuo seryklos? o ne 15-20cm? anksciau zvejojom 2 kobinukais, serykla per viduri, dirbo visai puikiai...db vis galvoju ties kokia sistema apsistoti..ir niekaip nenusprendziuinfo belekiek, kiek youtube ziuri, tiek vis skirtingi budai...ka jus manot ribokai?
o ten su valtim galima zvejot tuose ezeriukuose mazesniuose?zekisLT rašė:kai nuvaziuosiu ir pamatysiu :D nesu ten buves, esu buves ten kur zemiau yra, toks ovalas labiau, ten jau reikia leidimo tipo, 5e dienai arba 30e metam kiek girdejau, nes ten upetakiu yra...o ta kur pazymejau, tai pora airiuku patare, sako raudziu, karsiu, lydeku ten nemazai...tai bandysiu savaitgali sturmuoti to ezerelio krantuspetriukas rašė:zekis Lt kas ten per ezeriukas kur nuoroda idejai ??? kas kimba? kaip su leidimais ten? ir ar eina nuo kranto zvejoti?????? idomu butu pameginti.... :DDDmanau bus ok su prieimais...tik va gylmacio neturiu, tai mesiu dugnine kur papuls, kitiem metam pasiruosiu rimciau
![]()
p.s. tam ezere leidimu kaip ir sake kad nereikia jokiu
zinok tikrai nzn, kai neturiu valties tai nesidomiu tuom pokolkasvarnenas rašė:o ten su valtim galima zvejot tuose ezeriukuose mazesniuose?zekisLT rašė:kai nuvaziuosiu ir pamatysiu :D nesu ten buves, esu buves ten kur zemiau yra, toks ovalas labiau, ten jau reikia leidimo tipo, 5e dienai arba 30e metam kiek girdejau, nes ten upetakiu yra...o ta kur pazymejau, tai pora airiuku patare, sako raudziu, karsiu, lydeku ten nemazai...tai bandysiu savaitgali sturmuoti to ezerelio krantuspetriukas rašė:zekis Lt kas ten per ezeriukas kur nuoroda idejai ??? kas kimba? kaip su leidimais ten? ir ar eina nuo kranto zvejoti?????? idomu butu pameginti.... :DDDmanau bus ok su prieimais...tik va gylmacio neturiu, tai mesiu dugnine kur papuls, kitiem metam pasiruosiu rimciau
![]()
p.s. tam ezere leidimu kaip ir sake kad nereikia jokiu