Nu ziuriu,kad paskutines kelias savaites praktiskai visi vaziuojat zvejot tik i Ramor'o ezera.Teko ir man praeita sestadieni ten pabuvot,gal biski ir per velu rasyti reportaza,bet taip gavosi,kad kolega tik sendien permete nuotraukas

o buvo taip:
Sestadieni planavome i Barrow ties Athy,bet planus pakoregavo penktadieni stiprus lietus kuris sukele upese vandeni,del sios priezasties zvejyba Barrow pasidare tiesiog beviltiska,kadangi zinojom,kad lydziai neblogai kimba Ramor'e,todel nieko negalvodami vaziavome tiesiai prie ezero

.Virginijoje buvome apie 14:30,islipus is masinos pasitiko toks vaizdelis

Visa tai pamacius truputi sukele juoka,senai toki Kolchoza buvau mates.Zveju buvo tikrai daug,kas bande gaudyti kuojas,kas spiningavo,kazkas uzsimetes ant negyvos dar pirma karta teko pamatyti kaip kazkos airis spiningavo ant negyvos kuojos,atrode tikrai neiprastai,o aplink viso to balagano lakste vaikai ir maitino nuo kranto gulbes

.
Ilgai nemaste pasidavem i kita puse,kur nebuvo negyvos dvasios ir zvejot buvo zymiai patogiau.Jau po 20min zvejybos paimiau shciupoka,tokia pradzia dziugino manes ir mano kolegas

Bet kaip dazniausia nutinka po geros pradzios toliau buna liudna,per sekancias dvi valandas nei grybst

.Kadangi pradejo vakaret nusprendem persikelti i viena mums is anksciau zinoma upeli,zinojom,kad ten eina eseriai,kaip tik biciulis planavo savaitgaly kurti rukyklele,tai uzsimane tu sveziu eserioku

.O ten kaip visada tik spek mesti,norma ivygdem per pusvalandi.
Ir zuvys si karta dziugino savo dydziu
Be zvejojant kazkaip pasijutom nejaukiai,kazkas aplink buvo ne kaip visada,nebuvo neivieno zvejo,nesimete aplink siuksles,o anksciau dar pries pora metu savaitgaliais budavo pilna zveju kurie po saves palikdavo pilna siuksliu.Pasigave po kelis eserius judejom masinos link.Eidami miskeliu takelio link,ogi pastebejom zenkla kuris draudzia zvejot

,blyn pagalvojom vos neuzsirovem ant nemalonumu.Is anksciau prisiminem,kad cia daznai lakydavosi gamtos apsauga ir jie tikrai buvo malonus zmones,pasiziuredavo ar tinkamai laikomos zuvys,primindavo kiek galyma ju pasiimti ir ramiai nueidavo,bet turbut jiem uzknyso kaip lietuviai,lenkai visokie rumunai ir dar zino kokie vos ne autobusais vaziuodavo tempdavo zuvies kiek pakeldavo,nushikdavo visus krantus ir ramia sazine isvaziuodavo

.Jie tiesiog rado paprasta iseiti uzbanino sita upeli visiem laikams

.Taip ir turejo nutikti nemokam graziuoju,nereikia

Isvados tokios:Nezinau kaip jums chebrite,bet man zvejyba visu pirma poilsis,pabuvimas gamtoje,susitikimas su bendraminciai,taip, as megstu ir pagauti zuvi ir dziaugiuosi kai jos daug ir gerai kimba,bet zvejoti tokiame kolochoze

.Juk Airija tikrai zveju edoradas,cia tiek daug ezeru,zuvingu upiu tik turek noro ir laiko,o zvejot tikrai yra kur

,ko ten pastoviai taip rautis i ta Virginia
Kitavertus kiekvienas savaip supranta zvejyba

.kazkam norisi ramybes,laukines gamtos,kazkas megsta stumdytis subinem

.
A bad day of fishing is better than a good day at work ! `·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸,.·´¯><(((((º>
www.goandcatch.com