trimas- tai kojos atstumas nuo tranco apacioje kiek suprantu, tai pas mane gaunasi taip kad trancas daugokai atsiloses atgal yra, jei motora kabinu ant pirmos ir antros padeties, koja buna palindus po valtim ir neturi stabilumo, rumpeli laikyt reikia kad nenusisuktu sonan, kiek esu plaukiojes ivairiom valtim visom rumpelis stovejo stabiliai, o ant 3 padeties jau koja tuscioj valty jau stovi beveik statmenai vandeniui ir stabilumas atsiranda, dar jutubej ziurejau kaip plaukioja su tokiom pns valtelem kaip mano, tai jos su 5aj glise ir ne vienos kobros nemaciau kaip kad man gaunas, gal cia del tokio tranco taip, bet kad motoras traukia kaip zveris tai faktas net kobroj turbut plaukiau greiciau mei kad tada kai bandziau su 4 ir 5 aj tada ir stacia valtis ejo bet ne taip smarkiai, zodziu su motoro isstatymu tai galvoju kad tranca kelsiu aukstyn ir i glisa laisvai iskels, del trimo tai tikrai nebezinau ka reiks daryt, na o sraigto zingsni ziuresiu kita savaite, nusukt reikes nes is isores nesimato jokiu uzrasu, net nezinau kur ten kas turi buti parasyta ir koks tas sraigtas butu tinkamas
geriausia žuvis- dešra