Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #655862   Kambas
 01 Kov 2016 21:11
valtis1.jpg
Sveiki,
vyrai reikia pagalbos :) noriu i sia valti isideti konsole su vairu. Klausimas ar galima kazkur rasti, uzsakyti toki daikta? pacia vairo kolonele, trosa ir pan, problemos gauti nera, bet vat kur visa tai sumontuoti?
 #655870   Mindaugasm
 01 Kov 2016 21:54
Kambas rašė:
valtis1.jpg
Sveiki,
vyrai reikia pagalbos :) noriu i sia valti isideti konsole su vairu. Klausimas ar galima kazkur rasti, uzsakyti toki daikta? pacia vairo kolonele, trosa ir pan, problemos gauti nera, bet vat kur visa tai sumontuoti?
Kad valtis manau D kategorijos, o leistinas varyklis iki 20 AG , tai koncole pačiam tikrai nepadės, tik juokingai atrodis
 #656229   vytiocha
 04 Kov 2016 19:17
Alkanam.Variklio koja norint lengviau iseit i glisa turi buti pakista kuo daugiau po transu,o ne nustumta.Cia ribiniam varikliukui.Netgi galingas variklis trimo pagalba pradzioj paspaudziamas po laiveliu.Po to isejus glisan stumiama tolyn ka valties priekis pasikeltu ir sumazetu slydimo vandeniu plotas.Tas pats ir tamstos varikliui galioja.Is karto pasakysiu-tikrink kompresija kazkas negerai su galia ar sraigtas negeras.Toks variklis dar dvitaktis turi du glisan pirdolinti.Kavitacine plokste padaryk lygiai lyg su dugnu-transo apacia.Tochatsu 9.8 yra tokios pat kubaturos kaip tavo motoriukas.Sarte tai 1+1 kaip taviskis.Reikia ziuret kompresija,sraigta,kavitacines plokstes lygi ir airdeko priputima.
 #656237   alkanas
 04 Kov 2016 20:42
trimas- tai kojos atstumas nuo tranco apacioje kiek suprantu, tai pas mane gaunasi taip kad trancas daugokai atsiloses atgal yra, jei motora kabinu ant pirmos ir antros padeties, koja buna palindus po valtim ir neturi stabilumo, rumpeli laikyt reikia kad nenusisuktu sonan, kiek esu plaukiojes ivairiom valtim visom rumpelis stovejo stabiliai, o ant 3 padeties jau koja tuscioj valty jau stovi beveik statmenai vandeniui ir stabilumas atsiranda, dar jutubej ziurejau kaip plaukioja su tokiom pns valtelem kaip mano, tai jos su 5aj glise ir ne vienos kobros nemaciau kaip kad man gaunas, gal cia del tokio tranco taip, bet kad motoras traukia kaip zveris tai faktas net kobroj turbut plaukiau greiciau mei kad tada kai bandziau su 4 ir 5 aj tada ir stacia valtis ejo bet ne taip smarkiai, zodziu su motoro isstatymu tai galvoju kad tranca kelsiu aukstyn ir i glisa laisvai iskels, del trimo tai tikrai nebezinau ka reiks daryt, na o sraigto zingsni ziuresiu kita savaite, nusukt reikes nes is isores nesimato jokiu uzrasu, net nezinau kur ten kas turi buti parasyta ir koks tas sraigtas butu tinkamas
 #657239   minBOAT
 12 Kov 2016 18:02
darius83 rašė:Sveiki, Gal kas nors iš forumiečių zinote kas remontuoja pvc valtis aplink klaipėda arba klaipėdoje. man reikia pakeisti variklio transą. Ir gal žinogt kiek tai kainuoja?
Klaipėdoje-Laivo sandėlis.
Vilniuje- Laivynas ir minBOAT.Service
 #657300   Skumbrotas
 12 Kov 2016 23:06
darius83 rašė:Sveiki, Gal kas nors iš forumiečių zinote kas remontuoja pvc valtis aplink klaipėda arba klaipėdoje. man reikia pakeisti variklio transą. Ir gal žinogt kiek tai kainuoja?
Pilies uostelyje pilna dirbtuvių, ten pasižvalgyk. Pagrindinai ten katerius ir jachtas remontuoja, bet yra pagelbėje ir dėl pvc. Gal pavyks rasti ir normalesnę kainą pas ką nors.
 #657554   alkanas
 14 Kov 2016 21:54
nu nifiga sebe ilenkimas, nesu specas, bet kiek iziuriu tai cia virint reikes, vieno beginio cm kaina ar tik ne 1€, vien istiesint istampyt neiseis....
o blin dar antros fotkes nemaciau, mano supratimu:
amen
 #657822   mantesas
 16 Kov 2016 20:12
starka rašė:Ar kas naudojate "Drakar" gamintas valtis? Domina, koks komforto lygis spiningaujant iš jų visą dieną (su el.varikliu)? (Medeina ir Amnunda)
http://www.drakar.lt/index_lt.php
paliksi be nugaros visa diena joje sededamas. as keliauju ir zvejyba is ju tik priedas buna trumpalaike. nepatogu sedet be atramos nugarai. o siaip medziagos geros valtys geros
 #657828   DainiusM
 16 Kov 2016 20:40
Jeigu zvejyba prioritetas, o ne keliones, reiktu sit on top kajakus ziureti. BIC turejo kazkoki pusiau pripuciama modeli... jei pripuciamu reikia. nors kietas korpusas turi tik viena vieninteli minusa lyginant su balioniniu- transportavimas.
 #657829   ramkis
 16 Kov 2016 20:43
Jo. Anos daugiau skirtos kelionėms. Netgi ekstremalioms. Norėjau pavasarinėm upėm prasikošt,bet mano kažko nusileidinėja. A tu Mantesai nesusidūrei su tokia problema?
 #657838   mantesas
 16 Kov 2016 21:51
ramkis rašė:Jo. Anos daugiau skirtos kelionėms. Netgi ekstremalioms. Norėjau pavasarinėm upėm prasikošt,bet mano kažko nusileidinėja. A tu Mantesai nesusidūrei su tokia problema?
labai paprasta problema kazkur vidiniam balione miniatiurine skyle daznai bunantis nuo zvro patekusio i vidu ar kokio mazo spyglio padaryta :)
 #657840   tench
 16 Kov 2016 22:23
starka rašė:Ar kas naudojate "Drakar" gamintas valtis? Domina, koks komforto lygis spiningaujant iš jų visą dieną (su el.varikliu)? (Medeina ir Amnunda)
http://www.drakar.lt/index_lt.php
1. Apie "komforto lygį" ten net nėr kalbos. Ir, jeigu kartais nežinojai, "drakaras" - "šlapia" valtis (su drenažo skylėm dugne), nes jos paskirtis plaukiot ekstremaliose upėse.
2. Ar galvojai apie tai, kaip tu ten ruošiesi primontuot tą el. variklį?
 #657841   ramkis
 16 Kov 2016 22:30
mantesas rašė:
ramkis rašė:Jo. Anos daugiau skirtos kelionėms. Netgi ekstremalioms. Norėjau pavasarinėm upėm prasikošt,bet mano kažko nusileidinėja. A tu Mantesai nesusidūrei su tokia problema?
labai paprasta problema kazkur vidiniam balione miniatiurine skyle daznai bunantis nuo zvro patekusio i vidu ar kokio mazo spyglio padaryta :)
Išsileidžia abu. Todėl atmečiau skylės varintą. Iš tos kartos laivelių,mano pažįstamam panašiai buvo. Tai jis vidinių balionų siūles su lygintuvu perėjo. Sakė kažkiek pamačyjo. Reiktu užsiimti. Ale tingiu,o iki Barzdėno nukakti kojos per trumpos :-D Anas padarė anas ir sutvarkytu manau.
 #658174   alkanas
 19 Kov 2016 17:28
paziurek ar spec rakta turi, bet pradzioj pasviesk i vintili, gal pamatysi ka nors ilindusi, konstrukcija labai paprasta, paspaudi ta islindusi pimpuka ir voztuvelis atsidaro, o jei leidzia per vintilio sonus, reikes rakto, atsukt, pravalyt, paziuret ar nera itruke ir suverzt
 #658201   Pioneer
 19 Kov 2016 20:33
Dekui uz ats,nes atsukus kalpacioka toks garsas oro nueina,uzkniso kas pora sav nauja praktiskai valti daputinet ant priekabos. Dar su feiriu vandeni sumaisysiu ir papusiu ar kyla burbulai.
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė