vyrai reikia pagalbos

Kad valtis manau D kategorijos, o leistinas varyklis iki 20 AG , tai koncole pačiam tikrai nepadės, tik juokingai atrodisKambas rašė:Sveiki,
vyrai reikia pagalbosnoriu i sia valti isideti konsole su vairu. Klausimas ar galima kazkur rasti, uzsakyti toki daikta? pacia vairo kolonele, trosa ir pan, problemos gauti nera, bet vat kur visa tai sumontuoti?
Klaipėdoje-Laivo sandėlis.darius83 rašė:Sveiki, Gal kas nors iš forumiečių zinote kas remontuoja pvc valtis aplink klaipėda arba klaipėdoje. man reikia pakeisti variklio transą. Ir gal žinogt kiek tai kainuoja?
Pilies uostelyje pilna dirbtuvių, ten pasižvalgyk. Pagrindinai ten katerius ir jachtas remontuoja, bet yra pagelbėje ir dėl pvc. Gal pavyks rasti ir normalesnę kainą pas ką nors.darius83 rašė:Sveiki, Gal kas nors iš forumiečių zinote kas remontuoja pvc valtis aplink klaipėda arba klaipėdoje. man reikia pakeisti variklio transą. Ir gal žinogt kiek tai kainuoja?
paliksi be nugaros visa diena joje sededamas. as keliauju ir zvejyba is ju tik priedas buna trumpalaike. nepatogu sedet be atramos nugarai. o siaip medziagos geros valtys gerosstarka rašė:Ar kas naudojate "Drakar" gamintas valtis? Domina, koks komforto lygis spiningaujant iš jų visą dieną (su el.varikliu)? (Medeina ir Amnunda)
http://www.drakar.lt/index_lt.php
labai paprasta problema kazkur vidiniam balione miniatiurine skyle daznai bunantis nuo zvro patekusio i vidu ar kokio mazo spyglio padarytaramkis rašė:Jo. Anos daugiau skirtos kelionėms. Netgi ekstremalioms. Norėjau pavasarinėm upėm prasikošt,bet mano kažko nusileidinėja. A tu Mantesai nesusidūrei su tokia problema?
1. Apie "komforto lygį" ten net nėr kalbos. Ir, jeigu kartais nežinojai, "drakaras" - "šlapia" valtis (su drenažo skylėm dugne), nes jos paskirtis plaukiot ekstremaliose upėse.starka rašė:Ar kas naudojate "Drakar" gamintas valtis? Domina, koks komforto lygis spiningaujant iš jų visą dieną (su el.varikliu)? (Medeina ir Amnunda)
http://www.drakar.lt/index_lt.php
Išsileidžia abu. Todėl atmečiau skylės varintą. Iš tos kartos laivelių,mano pažįstamam panašiai buvo. Tai jis vidinių balionų siūles su lygintuvu perėjo. Sakė kažkiek pamačyjo. Reiktu užsiimti. Ale tingiu,o iki Barzdėno nukakti kojos per trumposmantesas rašė:labai paprasta problema kazkur vidiniam balione miniatiurine skyle daznai bunantis nuo zvro patekusio i vidu ar kokio mazo spyglio padarytaramkis rašė:Jo. Anos daugiau skirtos kelionėms. Netgi ekstremalioms. Norėjau pavasarinėm upėm prasikošt,bet mano kažko nusileidinėja. A tu Mantesai nesusidūrei su tokia problema?